Αντώνης Ρέμος για Σφακιανάκη: «Αν είναι μάγκας ο Νότης, ας κατέβει στον πολιτικό στίβο»

Αντώνης Ρέμος για Σφακιανάκη: «Αν είναι μάγκας ο Νότης, ας κατέβει στον πολιτικό στίβο»
«Ο Νότης δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αντί να κάτσει να τραγουδήσει με την ωραία του φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του, ψάχνει τρόπο να γίνει γραφικός» είπε ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη του

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet του Αντώνη Ρέμου «Νότη Μαζέψου», πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο Νότης Σφακιανάκης έκανε δηλώσεις για την Χρυσή Αυγή.

Ο Αντώνης Ρέμος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ρωτήθηκε για την Χρυσή Αυγή και τον Νότη Σφακιανάκη. Αρχικά, ο τραγουδιστής τόνισε σχετικά με το κόμμα: «Γίναμε νταήδες με τον νόμο. Είναι μια παρέα νταήδων που θέλουν να κάνουν μαγκιές. Το να αγαπάς τον τόπο σου δεν έχει καμία σχέση με το να είσαι φασιστικά εθνικιστής».

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε, αναφορικά με τον συνάδελφό του: «Ο Νότης δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αντί να κάτσει να τραγουδήσει με την ωραία του φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του, ψάχνει τρόπο να γίνει γραφικός. Είναι άξιο απορίας. Αν θέλει ν’ ασχοληθεί με την πολιτική, ας βγει μπροστά, ας μην κάνει υπερβολές στην πίστα. Ας κατέβει στον πολιτικό στίβο και ας κάνει τον μάγκα από εκεί πληρώνοντας και το τίμημα για όσα λέει».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...