Απάντηση Α.Δ.Κ.Ν. στην επιστολή κ. Κoτρωνιά

image.ashxΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Με επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο κ. Θ. Κοτρωνιάς, προσπαθεί να αποκαταστήσει την εικόνα του από τον χαρακτηρισμό «βαρίδι» που καταλογίζει ότι ειπώθηκε από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΚΝ κ. Δημ. Ζησιμόπουλο στην εκπομπή «Διαγωγή Κοσμία» την Τρίτη το βράδυ, στις 20 Μαΐου. Για να το καταφέρει βάλλει εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Κ. Παπακώστα και εναντίον του Δημάρχου κ. Γ. Μπουλέ και αποδίδει στον εκπρόσωπο της παράταξης, για ευνόητους λόγους, την προσπάθεια φίμωσής του!

Απαντάμε:

Είναι γνωστό σε όσους παρακολούθησαν την εκπομπή ότι:

  • ο κ. Ν. Τσερπέλης, εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης του κ. Θ. Παπαθανάση, αντέδρασε πρώτος και προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή εάν διαβαστεί το περιεχόμενό της.
  • Ο κ. Ζησιμόπουλος πράγματι υποστήριξε την ίδια θέση διότι το περιεχόμενο της επιστολής που τελικά ανακλήθηκε ήταν έντονα δυσφημιστικό και διαφορετικό από αυτό που τελικά δημοσιεύθηκε. Είναι προφανές ότι ο κ. Κοτρωνιάς, αναλογούμενος τις νομικές κυρώσεις που θα ακολουθούσαν, αποφάσισε να διαφοροποιήσει το περιεχόμενο της επιστολής.
  • Σε ότι αφορά την προσπάθεια φίμωσης οι κ.κ. Ζησιμόπουλος και Τσερπέλης πρότειναν να διαβαστεί την επόμενη ημέρα προκειμένου να μπορούν να παρέμβουν «ζωντανά» οι θιγόμενοι.

Αποσιωπά επίσης ο κ. Κοτρωνιάς ότι ο χαρακτηρισμός «βαρίδια της παράταξης» από τα οποία απαλλάχθηκε η παράταξη του κ. Παπαθανάση έγινε ως γενική αναφορά από τον εκπρόσωπό της τον κ. Ν. Τσερπέλη. Το σχόλιο επ’ αυτής της δήλωσης του κ. Ζησιμόπουλου περιελάμβανε την ονομαστική αναφορά των κ.κ. Κοτρωνιά από τη δημοτική ενότητα Αποδοτίας, τον κ. Αθ. Κούκουνα από τη δημοτική ενότητα Πλατάνου και τον κ. Κ. Νούλα από τη δημοτική ενότητα Πυλήνης, δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με την παράταξη του κ. Παπαθανάση, οι μόνοι οι οποίοι μεταπήδησαν από την παράταξη του πρώτου στην παράταξη του κ. Λουκόπουλου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο εκπρόσωπός μας το πολιτικό κόστος αυτής της απαλλαγής ήταν πράγματι μεγάλο.

Σε ότι αφορά τις αναφορές του κ. Κοτρωνιά στα πρόσωπα των κ.κ. Παπακώστα και Μπουλέ, πρόκειται για μια άκομψη προσπάθεια να δικαιολογήσει τις επιλογές του.

Βάλλει εναντίον του Γεν. Γραμματέα του Δήμου, ενός πανάξιου στελέχους του Δήμου Ναυπακτίας χαρακτηρίζοντας ως νόμιμη, αλλά μη ηθική την επιλογή του στη συγκεκριμένη θέση παρόλο που έγινε με επίσημη πρόσκληση ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο δημότη. Περισσότερα επ’ αυτού μπορεί να πληροφορηθεί κάθε δημότης από την απαντητική επιστολή που ήδη έχει αναρτήσει ο κ. Παπακώστας στα μέσα ενημέρωσης.

Σε ότι αφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ουδέποτε έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση που αναφέρεται από τον κ. Κοτρωνιά και όσα αναφέρει ότι ειπώθηκαν από τον κ. Μπουλέ ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και των επιθυμιών του.

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου της παράταξης ο κ. Κοτρωνιάς είναι μεταξύ συγκεκριμένων προσώπων εμπλεκόμενων στα δημόσια πράγματα του τόπου μας με τα οποία έχουμε επιλέξει να μην συνεργαστούμε μαζί τους, παρά τις οχλήσεις που δεχόμαστε, λόγω της πολιτικής στάσης τους και της στάσης ζωής τους.

Ναύπακτος 23-5-2014

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. κ.Μπουλέ δηλαδή θεωρείτε και τους υποψηφιούς σας (Σικώλα που ήταν με την παράταξη του Παπαθανάση και τον Παύλο Παναγιωτόπουλο που ήταν με την παράταξη του Καρακώστα) και αυτούς γυρολόγους που ήρθαν στην δική σας παράταξη?? Η μόνο τον κ.Κοτρωνιά θεωρείται που είναι με άλλη παράταξη?? Απαντήστε μας όμως γνωρίζουμε ότι βλέπετε-ενημερώνεστε για τα σχόλια….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...