Απέδρασε αλλάζοντας θέση με τον δίδυμο αδερφό του

Απέδρασε αλλάζοντας θέση με τον δίδυμο αδερφό του

Περίπου 13 μήνες κατάφερε να μείνει εκτός φυλακής ο Alexander Delgado, ο οποίος είχε αποδράσει αφήνοντας πίσω τον δίδυμο αδελφό του.

Ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε 16 χρόνια φυλάκισης και βρισκόταν σε φυλακή βόρεια της Λίμα στο Περού, για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και ληστεία.

Όπως μεταδίδει το BBC, όταν ο δίδυμος αδελφός του Giancarlo τον επισκέφθηκε στη φυλακή ο Alexander τον νάρκωσε, φόρεσε τα ρούχα του και έφυγε. Η κομπίνα έγινε αντιληπτή και επιβεβαιώθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα του Giancarlo.

Έπειτα από 13 μήνες, ο Alexander Delgado συνελήφθη τη Δευτέρα στην πόλη Callao, αφού το Υπουργείο Εσωτερικών προσέφερε ανταμοιβή για πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψή του.

Μετά την απόδραση του Alexander, ο αδερφός είχε θεωρηθεί ύποπτος για συνεργασία με τον δίδυμό του. Ωστόσο δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετά τη σύλληψή του ο Alexander είπε πως χρησιμοποίησε αυτό το τέχνασμα για να αποδράσει επειδή ήθελε… απεγνωσμένα να δει τη μαμά του.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/321535-Apedrase-allazontas-these-me-ton-didymo-aderpho-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...