Απίστευτη ανατροπή: Σκηνοθέτησε μόνη της τη ληστεία των 80.000 ευρώ

Απίστευτη ανατροπή: Σκηνοθέτησε μόνη της τη ληστεία των 80.000 ευρώ

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της πρωινής «ληστείας» σε βάρος γυναίκας στην Πάτρα, στην περιοχή Αγίου Βασιλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, η ασφάλεια Πάτρας κατάφερε και εξιχνίασε την υπόθεση: Η 30χρονη γυναίκα φέρεται ήδη να έχει ομολογήσει ότι η ίδια σκηνοθέτησε την ληστεία γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την έλλειψη του υπέρογκου ποσού από τα ταμεία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα περίπου στις οκτώ το πρωί ενημέρωσε την αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας. Υποστήριξε ότι μπροστά της είδε ένα δίκυκλο, σταμάτησε, και πίσω από το όχημα της ακολουθούσε αγροτικό αυτοκίνητο από το οποίο βγήκαν δύο άνδρες που της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε το ποσό των 80.000 ευρώ.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης όμως η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις κάτι το οποίο έβαλε σε υποψίες τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Πάτρας, οι οποίοι επέμειναν και τελικά έβγαλαν λαβράκι.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα χρήματα είχαν κάνει φτερά από τα ταμεία του εκπαιδευτηρίου από το 2015.

Η γυναίκα κρατείται στην Ασφάλεια Πάτρας.

Η γυναίκα μάλιστα φέρεται μόνη της να χτύπησε δύο φορές το κεφάλι της στο τζάμι του παραθύρου του αυτοκινήτου προκείμενο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/306324-Apisteyte-anatrope-Skenothetese-mone-tes-te-lesteia-ton-80-000-eyro ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...