Απίστευτη νίκη για τον Προμηθέα…Γκρέμισε την ΑΕΜ από την κορυφή.

Ήττα για την ΑΕΜ για την 17η αγωνιστική εντός έδρας από τον Προμηθέα Χάλκειας με 2-1, που σε συνδυασμό με την νίκη του Όμηρου Νεοχωρίου στην Ναύπακτο με 1-0 την γκρέμισαν από την κορυφή.

Πολλές και σημαντικές οι χαμένες ευκαιρίες ειδικότερα στο πρώτο μέρος για του γηπεδούχους, που δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του πολύ καλού και σταθερού Γκασούκα, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να έχουν το απόλυτο καθώς σε δυο σουτ προς την εστία του Δουλιώτη σημείωσαν ισάριθμα τέρματα.

Πολλά παράπονα για την φάση  στο 66΄και το μη καταλογισμό πέναλτι στους γηπεδούχους είχαν απο τον διαιτητήτης αναμέτρησης  που σε συνάρτηση με τις έντονες διαμαρτίες επέφεραν τις αποβολές του Βασίλη Ξανθόπουλου στο 66΄και στο 67΄του Γιώργο Πασπαλιάρη για έντονη διαμαρτυρία.

Το φιλμ του αγώνα:

11΄σεντρα από δεξιά του Γαβρίνα στο πρώτο δοκάρι, πλασέ του Γκάτση με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

12΄γκολ για τον Προμηθέα, βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Γιαβρούτας θα δει εκτός εστίας τον Δουλιώτη και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 0-1.

15΄ομορφος συνδυασμός Γκάτση και Κρούτη, πλασέ του τελευταίου με τον Γκασούκα να πραγματοποιεί εκπληκτική απόκρουση με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

22΄σεντρα του Γαβρίνα από αριστερά, κεφαλιά του προωθημένου Πέκεζ με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

34΄σουτ μέσα από την περιοχή του Δερβίση, πέφτει και μπλοκάρει την μπάλα ο Γκασούκας.

35΄γκολ για τον Προμηθέα, λάθος απομάκρυνση της άμυνας, σουτ του Καλαβριζιώτη στην αριστερή πλευρά της εστίας του Δουλιώτη 0-2.

48΄κορνερ του Γαβρίνα στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Κρούτη άουτ.

61΄εκτέλεση φάουλ του Βαβάτσικου, κεφαλιά του Γκάτση άουτ.

66΄κεφαλια Κρούτη προς την εστία με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Καζανά μέσα στην μεγάλη περιοχή και να καταλήγει σε κόρνερ με διαιτητή και πρώτο βοηθο να μην καταλογίζουν το πέναλτι, έντονες οι διαμαρτυρίες από παίκτες κόσμο και τον πάγκο των γηπεδούχων που έχει σαν αποτέλεσμα την αποβολή του τεχνικού της ΑΕΜ Βασίλη Ξανθόπουλου.

67΄αποβολή για την ΑΕΜ με τον αρχηγό της ομάδας Πασπαλιάρη Γιώργο να αντικρίζει πρώτα την κίτρινη και εν συνεχεία την κόκκινη κάρτα του Γκιάφη για διαμαρτυρία.

89΄σουτ του Δερβίση αουτ.

95΄ γκολ για την ΑΕΜ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάτση σε χέρι του Καζανά και 1-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Γκιάφης, Κακατσίδης και Γαλανόπουλος.

ΑΕΜ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Μακρής, Μπαρμπαρούσης (60΄Αντωνόπουλος), Πασπαλιάρης Γ, Δερβίσης, Πέκεζ, Νικολόπουλος (Πασπαλιάρης Ι.), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβατσικός, Κρούτη.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Γκασούκας, Μυλωνάς, Παγανιάς, Δημητρόπουλος, Καζανάς, Γεωργίου, Ψυχογίος (82΄Παπακωστόπουλος), Κάκκος, Καλαβριζιώτης (86΄Κυρίτσης), Γιαβρούτας (60΄Ράμμος), Ταμπάκης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...