Απίστευτος παπαγάλος έκανε παραγγελία μέσω… διαδικτύου!

Απίστευτος παπαγάλος έκανε παραγγελία μέσω… διαδικτύου!

Στην Amazon!

Ακούγεται απίστευτο ωστόσο ένας παπαγάλος κατάφερε να κάνει μια παραγγελία στο Amazon μέσω της φωνητικής συσκευής του αμερικανικού Κολοσσού του διαδικτύου! Ο πανέξυπνος παπαγάλος κατάφερε μιμούμενος τη φωνή της ιδιοκτήτριάς του να πραγματοποιήσει μία ηλεκτρονική παραγκελία, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun.

Η Κοριέν Πρετόριους, όταν ρωτήθηκε από τη βρετανική ταμπλόιντ, δεν θυμόταν να έχει παραγγείλει κασετίνες για δώρα αξίας 10 λιρών (11 ευρώ).

Και είχε δίκιο.

1

Αφού απέκλεισε τον σύζυγο και τον οκτάχρονο γιο της ως ενδεχόμενους αγοραστές, η 39χρονη Νοτιοαφρικανή, που κατοικεί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, ανακάλυψε τον ένοχο: ήταν ο Μπάντι, ο ηλικίας 5 ετών παπαγάλος της από την Γκαμπόν.

Ενώ αυτή απουσίαζε, το πανέξυπνο πτηνό μιμήθηκε τη φωνή της για να ενεργοποιήσει τη συσκευή και να κάνει την αγορά, τα χρήματα για την οποία, όπως είπε εκπρόσωπος της Amazon τον οποίο επικαλείται η Sun, μπορούν να επιστραφούν.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν κατάλαβα πως ο Μπάντι είχε κάνει μια παραγγελία στο Amazon. Έχουμε τη συσκευή εδώ και τέσσερις μήνες και δεν την χρησιμοποιώ παρά για να βάλω μουσική ή να φτιάξω τη λίστα μ’ αυτά που πρέπει να κάνω, αλλά ποτέ δεν έχει παραγγείλει κάτι ονλάιν», αφηγήθηκε η Κοριέν.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301999-Apisteytos-papagalos-ekane-paraggelia-meso-diadiktyoy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...