Απίστευτο: Έβαλαν τα παιδιά στην Ταϊλάνδη να ξαναζήσουν τον εφιάλτη του σπηλαίου

Απίστευτο: Έβαλαν τα παιδιά στην Ταϊλάνδη να ξαναζήσουν τον εφιάλτη του σπηλαίου

Την περασμένη Πέμπτη χιλιάδες Ταϊλανδοί έσπευσαν στην πρωτεύουσα της χώρας για να γιορτάσουν τη διάσωση των 12 αγοριών και του προπονητή τους από το πλημμυρισμένο δίκτυο σπηλαίων. Ήταν μία αποστολή διάσωσης που κράτησε περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Η ομάδα των παιδιών και ο προπονητής τους ήταν βασικοί καλεσμένοι στο δείπνο που έγινε προς τιμήν όλων όσοι συμμετείχαν στη διάσωση. Το δείπνο έγινε στη Βασιλική Πλατεία της Μπανγκόκ, μια μεγάλη δημόσια πλατεία στην καρδιά της παλιάς πόλης.

Φορώντας κίτρινα πουκάμισα και καπέλα μπέιζμπολ, τα αγόρια μίλησαν για τη δοκιμασία τους και τη στιγμή που οι διασώστες τους βρήκαν. «Είναι αδιανόητο πόσο χαρούμενοι ήμασταν», δήλωσε ο προπονητής τους. Η διάσωση στην οποία συμμετείχαν δύτες και εθελοντές από όλο τον κόσμο, έληξε στις 10 Ιουλίου, όταν βγήκε με ασφάλεια και η τελευταία ομάδα παιδιών.

Ωστόσο, σε μια ακατανόητη απόφαση και κόντρα σε κάθε λογική και ψυχολογική ηρεμία, η κυβέρνηση με μια σπηλιά-ρέπλικα έβαλε τα παιδιά να ξαναζήσουν έστω και για λίγο τον εφιάλτη! Και έμπαιναν από την μία τρύπα για να βγουν από την άλλη μετά…

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/341804-Apisteyto-Ebalan-ta-paidia-sten-Tailande-na-xanazesoyn-ton-ephialte-toy-spelaioy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...