Απίστευτο: Ήθελε να σκοτώσει το σύζυγο της και… δηλητηρίασε 27 συγγενείς της

Απίστευτο: Ήθελε να σκοτώσει το σύζυγο της και… δηλητηρίασε 27 συγγενείς της

Για να ζήσει με τον εραστή της σκότωσε 13 ανθρώπους

Μία γυναίκα στο Πακιστάν απέτυχε να σκοτώσει τον σύζυγό της όπως σχεδίαζε, με ένα ποτήρι δηλητηριασμένο γάλα, αλλά προκάλεσε τον θάνατο 13 μελών της οικογένειάς της.

Η Ασίγια αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να το σκάσει από το σπίτι των γονιών της, για να αποφύγει τον γάμο της πριν από δύο μήνες, τελικά αποφάσισε να δολοφονήσει τον σύζυγό της με το δηλητήριο που της έδωσε ο φερόμενος ως εραστής της, σύμφωνα με αστυνομικό της πόλης Μουζαφαργκάρ.

Έριξε το δηλητήριο σε ένα ποτήρι γάλα και το έδωσε στον σύζυγό της, αλλά εκείνος δεν το ήπιε. Τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη τροπή όταν η πεθερά της έριξε το γάλα σε ένα δοχείο και την επόμενη ημέρα χρησιμοποίησε το περιεχόμενό του για να φτιάξει βούτυρο και λάσι, ένα ρόφημα με βάση το γιαούρτι.

Ετσι, συνολικά 27 άτομα- ανάμεσά τους αρκετά παιδιά- παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και 13 από αυτούς πέθαναν. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ασίγια ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη, γράφει η Telegraph.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/307570-Apisteyto-Ethele-na-skotosei-to-syzygo-tes-kai-deleteriase-27-syggeneis-tes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...