Απίστευτο: Γι’ αυτό λένε στους τουρίστες να μην ταΐζουν τα πιθηκάκια! (Φωτογραφία)

Δευτέρα 11/07/2016 – 20:57

Όποιος έχει πει ότι «οι κανόνες είναι για να τους παραβαίνουμε», προφανώς δεν έχει υπόψη του τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά σε μέρη όπου ζουν σε αφθονία άτακτα πιθηκάκια.

Ως γνωστόν, σε μέρη όπου το συμπαθές είδος πρωτευόντων ζει σε μεγάλους αριθμούς, υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες που ενημερώνουν τους τουρίστες ότι είναι επικίνδυνο να ταΐζει κανείς τους πιθήκους. Αν αναρωτιέστε ακόμα γιατί, η παρακάτω φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αρκεί για να λύσει… κάθε σας απορία.

Η φωτογραφία, η οποία έχει γίνει ήδη viral, δείχνει ένας τουρίστα ο οποίος έχει καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από λαίμαργα πιθηκάκια. Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό πού τραβήχτηκε και ποιος είναι ο άτυχος πρωταγωνιστής της, η εικόνα των λιχουδιών που είναι διασκορπισμένες στο έδαφος δεν αφήνουν αμφιβολία για τον λόγο αυτής της παράξενης «επίθεσης». Ο αδαής τουρίστας επιχείρησε να ταΐσει τα συμπαθή ζωάκια, χωρίς να συνειδητοποιεί πόσο άπληστα και επιθετικά μπορούν να γίνουν αν τους ξυπνήσεις τη όρεξη.

Όπως είναι φυσικό, λίγες ώρες αφότου η φωτογραφία εμφανίστηκε στο  Reddit, οι χρήστες του Internet άρχισαν την καζούρα, δημιουργώντας πλήθος ευφάνταστων memes, που αναπαριστούσαν τον άτυχο τουρίστα ως… μονομάχο και Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά


 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...