Απίστευτο! Δείτε πως περιγράφουν τον Κιμ οι συμμαθητές του (Εικόνες)

Απίστευτο! Δείτε πως περιγράφουν τον Κιμ οι συμμαθητές του (Εικόνες)

Τον θυμούνται ως ένα παχουλό, αστείο και δημοφιλές παιδί

Μυστηριώδης με αρρωστημένο μυαλό και μεγάλη εξουσία στα χέρια του! Με αυτό τον τρόπο περιγράφουν οι πολίτες του πλανήτη τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον νεότερο ηγέτη του κόσμου και επικεφαλής της Βόρειας Κορέας!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον περιγράφουν ως τρελό ή ακόμα και παρανοϊκό, ωστόσο, δεν ήταν πάντα έτσι.

1

Οι συμμαθητές του από το εσώκλειστο σχολείο της Ελβετίας, όπου φοίτησε, τον έβλεπαν ως ένα «αστείο, δημοφιλές αγόρι»!

Τη δεκαετία του 1990, ο Κιμ Γιονγκ Ουν και τα δυο του αδέλφια στέλνονται σε σχολείο στη Βέρνη της Ελβετίας, όπου σπούδασαν γερμανικά και γαλλικά και ήρθαν σε επαφή με άλλους μαθητές.

Τότε, τον φρόντιζε η θεία του, η οποία τον ενθάρρυνε να φέρνει φίλους του στο σπίτι, καθώς ήθελε να έχει μια φυσιολογική ζωή. «Ετρωγαν κέικ και έπαιζαν με τα Lego», θυμάται η Κο Γιονγκ Ουν σε συνέντευξή της στην Washington Post.

Σύμφωνα με την The Sun, πρώην συμμαθητές του Βορειοκορετάτη ηγέτη τον θυμούνται ως ένα ελαφρώς υπέρβαρο αγόρι με συλλογή αθλητικών Nike που ζήλευαν όλοι. Παρά το βάρος και το ύψος του αγαπούσε το μπάσκετ και λάτρευε τους Chicago Bulls.

1

«Ηταν καλός φίλος», δηλώνει ο Joao Micaelo, που ήταν δύο χρόνια μαζί με τον Κιμ, στην Daily Beast. «Περνάγαμε ωραία μαζί. Ηταν καλό παιδί και άρεσε σε πολλούς. Δεν ξέρω τίποτα για τη ζωή του σήμερα. Το μόνο που ξέρω είναι το παιδί στο σχολείο», προσθέτει.

Οπως όλοι στο σχολείο, έτσι και Micaelo τον αποκάλεσε «Πακ Ουν» και νόμιζε πως ήταν γιος υπαλλήλου της πρεσβείας στη Βόρεια Κορέα. Μάλιστα, όταν μια μέρα ο Κιμ του είπε ποιος ήταν, εκείνος τον κορόιδεψε λέγοντας πως ήταν μια ιστορία που επινόησε.

1

Ενας άλλος συμμαθητής του νεαρού ηγέτη, ο Marco Imhof, θυμήθηκε πως ο Κιμ ήταν ένα ανταγωνιστικό αλλά καλοπροαίρετο παιδί.

«Ηταν αστείος», λέει και προσθέτει: «Ηταν καλή παρέα για πλάκα. Επίσης, δεν του άρεσε να χάνει. Η νίκη ήταν σημαντική».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένας άνθρωπος που ελάχιστοι γνωρίζουν, ακόμα και τα γενέθλιά του παραμένουν μια ανακριβής πληροφορία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/317589-Apisteyto-Deite-pos-perigraphoyn-ton-Kim-oi-symmathetes-toy-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...