Απίστευτο: Διοργανώνουν σεξουαλικά όργια μεταξύ ανθρώπων και… φυτών

Απίστευτο: Διοργανώνουν σεξουαλικά όργια μεταξύ ανθρώπων και… φυτών

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 24/04/2016 – 23:59

Απίστευτο: Διοργανώνουν σεξουαλικά όργια μεταξύ ανθρώπων και... φυτών

Την επιστροφή στη φύση τοις μετρητοίς φαίνεται πως εξέλαβαν ορισμένοι στην Αυστραλία που… εκτός των άλλων δημιούργησαν την ομάδα Pony Express, η οποία ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν την «οικο-σεξουαλικότητα» μέσα από την πιο στενή (όσο πιο στενή γίνεται…) επαφή τους με την φύση.

Η όλη δράση θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένους λαβυρίνθους στον Βοτανικό Κήπο της Μελβούρνης όπου οι «καλλιτέχνικές εγκαταστάσεις» του γκρουπ θα δίνουν την ευκαιρία σε όποιον μπορεί και θέλει να πλησιάσει τα φυτά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. 

Μάλιστα όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Κήπου, κατά την διάρκεια του event θα πάψει να ισχύει η απαγόρευση της επαφής με τα φυτά, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν κοντά στο ερωτικό τους «ταίρι» και να ανακαλύψουν μία διαφορετική οπτική της σχέσης του σώματός τους με την φύση.

Στόχος των οργανωτών είναι σύμφωνα με τις δηλώσεις τους να φέρουν τον κόσμο κοντά στην φύση μέσα από το σεξ, γιατί -απλά- το σεξ είναι αυτό που πουλάει. Τώρα αν η φύση έχει την ίδια άποψη σ’ αυτή την… παρά φύσιν προσέγγιση του ανθρώπινου είδους και την ακόρεστη λαγνεία του για δημοσιότητα και χρήμα, μάλλον δεν θα το ανακαλύψουμε ποτέ. Και ούτε μάλλον μας χρειάζεται…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...