Απίστευτο: Είχε πετύχει 12 γκολ σε προπόνηση ο Μέσι και η Ρίβερ τον… απέρριψε!

Απίστευτο: Είχε πετύχει 12 γκολ σε προπόνηση ο Μέσι και η Ρίβερ τον… απέρριψε!

Ο Εδουάρδο Αμπραχαμιάν, άλλοτε προπονητής των ακαδημιών της Ρίβερ Πλέιτ, αποκάλυψε πως η ομάδα του είχε δοκιμάσει τον Λιονέλ Μέσι σε προπόνηση, εκείνος σκόραρε 12 (!) γκολ και όμως τον… απέρριψε.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη «Marca» ο Εδουάρδο Αμπραχαμιάν ανέφερε πως του έκανε εντύπωση το πόσο μικροσκοπικός ήταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ, όμως αυτό δεν ήταν πρόβλημα, διότι κοιτούσαν τις τεχνικές του αρετές.

«Ήταν εντυπωσιακό στην προπόνηση και σκόραρε περίπου 12 γκολ. Ήταν κάτι απίστευτο. Έμεινε 3-4 ημέρες στο Μπουένος Άιρες, κάλεσε τον εκτελεστικό διευθυντή και του είπα να έρθει, διότι είχαμε κάτι αναπάντεχο. Η τεχνική του, ο τρόπος που άφηνε πίσω τους αντιπάλους του», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τις συζητήσεις που έκανε με τον πατέρα του για να έρθει ο παίκτης στη Ρίβερ.

Ο ίδιος σχολίασε ακόμα πως «είπα την άποψή μου πως δεν έπρεπε να αφήσουμε έναν παίκτη όπως ο Μέσι να φύγει. Είπα πως ήταν ένας παίκτης με τρομερή ποιότητα και μου είπαν πως είχαν και άλλους παίκτες με τέτοια ποιότητα και πως ο Λέο ήθελε να επιστρέψει σπίτι του». Κάπως έτσι δεν προχώρησε η περίπτωσή του με τη Ρίβερ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ντιέγκο Μαραντόνα και ότι η Μπόκα Τζούνιορς επένδυσε στο ταλέντο του, έστω και αν είχε ήδη παίξει στην Primera με την Αρχεντίνος Τζούνιορς και αποζημιώθηκε γι’ αυτό. «Η Ρίβερ έπρεπε να έχει κάνει το ίδιο με τον Μέσι», κατέληξε.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/341805-Apisteyto-Eiche-petychei-12-gkol-se-proponese-o-Mesi-kai-e-Riber-ton-aperripse ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...