Απίστευτο: Επιτήδειοι έκλεψαν από γιαγιά ακόμη και το βηματοδότη!

Τετάρτη 06/07/2016 – 22:06

Επιτήδειοι έκλεψαν από γιαγιά ακόμη και το βηματοδότη!

Τίποτα δεν άφησαν οι θρασύτατοι κλέφτες στην 88χρονη γυναίκα από τις Μεξιάτες του δήμου Λαμιέων, το σπίτι της οποίας διέρρηξαν όταν εκείνη έλειπε.

Η κυρία Βασιλική δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει. Έτσι, την περασμένη Παρασκευή πήγε στο γιατρό της και όταν επέστρεψε στο σπίτι, άφησε τα δύο πορτοφόλια της σε ένα συρτάρι, όπως συνήθιζε κάθε φορά.

Στο ένα είχε τα λιγοστά της χρήματα και στο άλλο το βηματοδότη της, την ταυτότητά της και διάφορα έγγραφα από γιατρούς που της είναι απολύτως χρήσιμα.

Χθες το βράδυ λοιπόν, άνοιξε το συρτάρι για να ελέγξει τα πορτοφόλια της, ωστόσο διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά. Έντρομη η γυναίκα συνέχισε να ψάχνει και μετά από λίγο συνειδητοποίησε ότι οι άγνωστοι δράστες είχαν αρπάξει όλα της τα πράγματα ακόμη και τον βηματοδότη!

Τώρα κάνει έκκληση στους διαρρήκτες. Όπως λέει ας κρατήσουν τα χρήματα. Ωστόσο με κάποιο τρόπο θα πρέπει να της επιστρέψουν τον βηματοδότη και τα έγγραφα. «Είναι απαραίτητα για την ίδια μου τη ζωή» επισημαίνει χαρακτηριστικά…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...