Απίστευτο: Κατάφεραν να αποτρέψουν τη «μεγαλύτερη ληστεία τράπεζας στην ιστορία»: Δεν θα πιστεύετε πώς!

Απίστευτο: Κατάφεραν να αποτρέψουν τη «μεγαλύτερη ληστεία τράπεζας στην ιστορία»: Δεν θα πιστεύετε πώς!

Η αστυνομία της Βραζιλίας συνέλαβε μια συμμορία η οποία είχε περάσει τέσσερις μήνες σκάβοντας μια σήραγγα που οδηγούσε στην εθνική τράπεζα η οποία περιείχε 240.000.000 λίρες!

Οι Αρχές ανακάλυψαν τη σήραγγα μήκους 550 μέτρων στο νότιο Σάο Πάολο, η οποία οδηγούσε από το νοικιασμένο σπίτι της συμμορίας κατευθείαν στο θησαυροφυλάκιο.

1

Αν η ληστεία ήταν επιτυχής, θα μπορούσε να ήταν η «μεγαλύτερη ληστεία τράπεζας στην ιστορία», σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Φωτογραφίες δείχνουν τη σήραγγα η οποία στηρίχτηκε με ξύλινες σανίδες και σιδερένιες ράβδους, ενώ ήταν αρκετά μεγάλη ώστε ένας ενήλικας να μπορεί να σταθεί μέσα σε αυτό.

Οι ερευνητές του Σάο Πάολο παρακολουθούσαν επί δύο μήνες την συμμορία και μόλις ολοκλήρωσαν τη σήραγγα, τους συνέλαβαν.

1

Η επένδυση της συμμορίας ήταν της τάξης των 958.808 λιρών δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής της υπόθεσης Fábio Pinheiro Lopes σύμφωνα με την RT.

«Καθένας από τους συμμετέχοντες έβαλε 47.940 λίρες και η εκτίμησή τους ήταν να πάρουν 240.000.000 λίρες. Θα ήταν η μεγαλύτερη επίθεση στον κόσμο».

1

Περίπου 16 μέλη της συμμορίας έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, ανάμεσά τους και ο εγκέφαλος της ληστείας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303822-Apisteyto-Katapheran-na-apotrepsoyn-te-megalytere-lesteia-trapezas-sten-istoria-Den-tha-pisteyete-pos ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...