Απίστευτο: Νήπιο με σεξουαλικές ορμές και γεννητικά όργανα ενηλίκου

Τρίτη 31/05/2016 – 17:16Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά ένα αγοράκι από την Ινδία πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση που ονομάζεται «πρόωρη εφηβεία».
Έτσι, σε ηλικία μόλις ενός έτους έχει πλήρως ανεπτυγμένα γεννητικά όργανα, γένια και επίπεδα τεστοστερόνης ενός… 25χρονου άνδρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, οι γονείς του Akash (όπως ονομάζεται το αγοράκι) πρόσεξαν για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό τους όταν αυτό ήταν περίπου έξι μηνών. Τα γεννητικά του όργανα μεγάλωναν με ιδιαίτερα ανησυχητικό ρυθμό και δυσανάλογα με το σώμα του ενώ υπερβολική τριφοφυΐα κάλυπτε το κορμάκι του. Ωστόσο η μητέρα του καθυστέρησε να πάει τον γιο της στον γιατρό επειδή πίστευε πως με τον καιρό η ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής θα επιβραδυνόταν.
«Όταν συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της ζωής του, ήταν εμφανές ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα υγείας», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Hindustan Times, εξηγώντας ότι απευθύνθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με την παρότρυνση της πεθεράς της.
«Η πρόωρη εφηβεία είναι μία ιδιαίτερα τραυματική πάθηση για ένα παιδί της ηλικίας του Akash, καθώς δημιουργεί βίαιες τάσεις στο βρέφος. Η μυϊκή του δύναμη έχει ήδη μεγαλώσει τόσο, που ούτε καν οι γονείς του δεν μπορούν να τον ελέγξουν», εξήγησε στους Hindustan Times ο γιατρός του βρέφους, Vaishakhi Rustagi.
Ένας πιθανός κίνδυνος που αντιμετωπίζει τώρα το μωράκι είναι η ανάπτυξή του να διακοπεί απότομα και μόνιμα, με αποτέλεσμα το ύψος του να κολλήσει κάτω από το ένα μέτρο όλη του τη ζωή.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...