Απίστευτο! Σαουδάραβας άφησε φέσι 90.000 ευρώ για την παραγωγή αισθησιακών ταινιών με… πρωταγωνίστρια την ερωμένη του!

Απίστευτο! Σαουδάραβας άφησε φέσι 90.000 ευρώ για την παραγωγή αισθησιακών ταινιών με… πρωταγωνίστρια την ερωμένη του!

Σκάνδαλο με «ροζ» αποχρώσεις ταλανίζει τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, καθώς ο πρίγκιπας Saud Al-Faisal, ο οποίος απεβίωσε το 2015, άφησε χρέος για την παραγωγή ταινιών πορνό, στις οποίες πρωταγωνιστούσε η ερωμένη του!

Η εταιρεία παραγωγής των ερωτικών ταινιών, που γυρίστηκαν κατ’ εντολή του πρίγκιπα, μήνυσε την βασιλική οικογένεια για χρέη ύψους 90.000 ευρώ. Οι ταινίες φαίνεται πως γυρίστηκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας του Σαουδάραβα πρίγκιπα στο Παρίσι, ενώ για την παραγωγή τους ο Saud Al-Faisal έδινε σαφείς οδηγίες σχετικά με το τι ακριβώς ήθελε να δει.

Η εταιρεία, ονόματι «Atyla» ισχυρίζεται πως οι λογαριασμοί δεν εξοφλήθηκαν ποτέ από τον πρίγκιπα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2015 σε ηλικία 75 ετών.

Αν και το ποσό χρέους θεωρείται αμελητέο μπροστά στην αμύθητη περιουσία της βασιλικής οικογένεας της Σαουδικής Αραβίας, τα παιδιά του πρίγκιπα αρνούνται να το εξοφλήσουν, καθώς αρνούνται πως ο πατέρας τους συμμετείχε σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Τα στοιχεία της πρωταγωνίστριας των ερωτικών ταινιών και ερωμένης του Saud Al-Faisal δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ είναι μαροκινής καταγωγής, ενώ ο πρίγκιπας την συμπεριέλαβε στην διαθήκη του, αφήνοντας της ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και χρήματα.

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στο Παρίσι αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το σκάνδαλο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/328181-Apisteyto-Saoydarabas-aphese-phesi-90-000-eyro-gia-ten-paragoge-aisthesiakon-tainion-me-protagonistria-ten-eromene-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...