Απίστευτο :Τα drones αναμένεται να πάρουν τον ρόλο των ταχυδρόμων

Απίστευτο :Τα drones αναμένεται να πάρουν τον ρόλο των ταχυδρόμων

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 24/02/2016 – 23:13

Απίστευτο :Τα drones αναμένεται να πάρουν τον ρόλο των ταχυδρόμων

Τίτλους τέλους στο επάγγελμα του ταχυδρόμου έρχεται να βάλει το drone εδάφους της εταιρείας “Starship Technologies”.

Το ρομπότ εδάφους, που λειτουργεί με μπαταρίες, θα ξεκινήσει δοκιμαστικά τις διανομές πακέτων στην περιοχή του Γκρίνουιτς, στην Βρετανία και υπόσχεται να παραδίδει μέσα σε 30 λεπτά της χώρας το πακέτο στον αποστολέα του.

Το τεχνολογικό αυτό επίτευγμα μπορεί να διασχίζει το δρόμο αποφεύγοντας τα εμπόδια και μάλιστα σε περίπτωση κλοπής του πακέτου,  θα ειδοποιεί την εταιρεία αλλά και θα φωτογραφίζει τον κλέφτη.

Προτού κυκλοφορήσει στους δρόμους του Γκρίνουιτς, η εταιρεία “Starship Technologies” το δοκίμασε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μετά από τρεις χιλιάδες ώρες δοκιμών.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, το μη επανδρωμένο ρομπότ θα ξεκινήσεις τις διανομές πακέτων στην περιοχή του Γκρίνουιτς τον ερχόμενο μήνα. Οι δημιουργοί του ρομπότ εδάφους είναι οι συνιδρυτές του Skype, Αhti Heinla και Janus Friis, όπως τονίζει η βρετανική εφημερίδα.

Το ρομπότ αυτό, σε αντίθεση με όλα τα άλλα έχει ένα ιδιαίτερο γνώρισμα καθώς έχει την μορφή μιας ηλεκτρικής σκούπας. Ακόμη, έχει ειδικό μέρος αποθήκευσης που συμβάλλουν στην μεταβίβαση των αντικειμένων…

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...