Απίστευτο: Τον συνέλαβαν επειδή έτρωγε πρωινό με γυναίκα

Απίστευτο: Τον συνέλαβαν επειδή έτρωγε πρωινό με γυναίκα

Στη Σαουδική Αραβία

Ένας άνδρας από την Αίγυπτο συνελήφθη στη Σαουδική Αραβία, μετά από τη δημοσίευση βίντεο που τον απεικόνιζε να τρώει πρωινό με μία γυναίκα η οποία φοράει νικάμπ, σε εστιατόριο της χώρας.

Σύμφωνα με το BBC, στη Σαουδική Αραβία, σε χώρους εργασίας και εστιατόρια, οι «μεμονωμένοι άνδρες», οι οικογένειες και οι ασυνόδευτοι άνδρες δεν πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Ειδικότερα, σε τέτοιους δημόσιους χώρους, οι γυναίκες πρέπει να κάθονται σε ξεχωριστά σημεία, ενώ δεν τους επιτρέπεται να κάνουν πολλές δραστηριότητες, εάν δεν συνοδεύονται από τον «άνδρα προστάτη τους», συνήθως τον πατέρα, τον σύζυγο, τον αδερφό ή και τον γιό τους.

Στο βίντεο, ο άνδρας και η γυναίκα -η οποία φέρεται να είναι από τη Σαουδική Αραβία- αστειεύονται για το γεγονός πως τρώνε μαζί πρωινό, δίχως να συνοδεύονται από άλλα άτομα.

Η σύλληψη του άνδρα έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου, με το αραβικό hashtag «Αιγύπτιος άνδρας παίρνει πρωινό με γυναικά από τη Σαουδική Αραβία» να έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από 113.000 φορές. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/342017-Apisteyto-Ton-synelaban-epeide-etroge-proino-me-gynaika ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...