Απίστευτο! Τράπεζα σπέρματος στην Κίνα απαιτεί από επίδοξους δωρητές… πίστη στο Κομμουνιστικό Κόμμα!

Απίστευτο! Τράπεζα σπέρματος στην Κίνα απαιτεί από επίδοξους δωρητές… πίστη στο Κομμουνιστικό Κόμμα!

Ένα άκρως… πρωτότυπο κριτήριο έχει θέσει μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες σπέρματος στην Κίνα, που ζητά από τους επίδοξους δωρητές πίστη στο Κομμουνιστικό Κόμμα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το περίεργο προαπαιτούμενο, που προφανώς απηχεί τις πεποιθήσεις όσων θεωρούν ότι η ιδεολογική εκπαίδευση ξεκινά από τη… μήτρα, ετέθη στο πλαίσιο ενός προγράμματος δωρεάς σπέρματος που ξεκίνησε την Τετάρτη το τρίτο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Πεκίνου. Το νοσοκομείο είναι διασυνδεδεμένο με πανεπιστήμιο που θεωρείται το Χάρβαρντ της Κίνας.

Οι προϋποθέσεις των επίδοξων δωρητών

Οι υποψήφιοι δωρητές σπέρματος δεν θα πρέπει να έχουν γενετικές ή μολυσματικές ασθένειες, ενώ θα πρέπει να έχουν «υγιείς ιδεολογικές ιδιότητες» σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του νοσοκομείου σε δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Οι άνδρες, ηλικίας 20-45 ετών, που επιθυμούν να δώσουν σπέρμα θα πρέπει «να αγαπούν τη σοσιαλιστική πατρίδα, να στηρίζουν την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος, να είναι πιστοί στους σκοπούς του κόμματος, να είναι αξιοπρεπείς και νόμιμοι πολίτες χωρίς πολιτικά προβλήματα» αναφέρει η δήλωση που γράφτηκε στην πλατφόρμα WeChat και διαγράφτηκε λίγες ώρες αργότερα.

Άγνωστος ο τρόπος ελέγχου των πολιτικών κριτηρίων

Όσοι δωρίζουν επιτυχώς σπέρμα μετά από δύο γύρους ιατρικών ελέγχων κατά τους οποίους θα αξιολογηθεί η ποιότητα του σπέρματός τους ή η γενική τους κατάσταση θα λαμβάνουν αμοιβή 5.500 γουάν, δηλαδή περίπου 900 δολάρια.

Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει πώς θα γίνεται ο έλεγχος των πολιτικών κριτηρίων που θέτει το νοσοκομείο. Η Κίνα έχει μόλις 23 τράπεζες σπέρματος σε όλη την επικράτεια, ενώ οι επίδοξοι δωρητές είναι λίγοι.

Πάντως, άλλες τράπεζες σπέρματος δεν θέτουν τέτοιες αμφιλεγόμενες προϋποθέσεις.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/327820-Apisteyto-Trapeza-spermatos-sten-Kina-apaitei-apo-epidoxoys-doretes-piste-sto-Kommoynistiko-Komma ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...