Απίστευτο: Υπάλληλοι φοράνε πάνες για να μην πηγαίνουν τουαλέτα

Απίστευτο: Υπάλληλοι φοράνε πάνες για να μην πηγαίνουν τουαλέτα

Κατηγορία

kchalkiadakis
Πέμπτη 12/05/2016 – 20:43

Απίστευτο: Υπάλληλοι φοράνε πάνες για να μην πηγαίνουν τουαλέτα

Εποχές… εργασιακού μεσαίωνα βιώνει μερίδα υπαλλήλων ακόμα και στις ΗΠΑ.

Αποκαλυπτική έκθεση της οργάνωσης Oxfam America, με τίτλο «No Relief», η οποία εστιάζει στα προβλήματα των εργαζομένων στον συγκεκριμένο κλάδο, αναφέρει ότι υπάλληλοι που εργάζονται στις μονάδες εκτροφής πουλερικούν περνούν… ουκ ολίγα.

Πέρα από την βάναυση μεταχείριση των ζώων στα εν λόγω κέντρα, σε βασανιστήρια υποβάλλονται και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί τους, με σκοπό την αύξηση του κέρδους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, που δημοσιεύει αποσπάσματα της σοκαριστικής έκθεσης, υπάλληλοι σε ορνιθοτροφείο στο Άρκανσας αναγκάζονται να φορούν πάνες ακράτειας, αφού οι προϊστάμενοί τους δεν τους επιτρέπουν να κάνουν διάλειμμα για τουαλέτα.

Για τον ίδιο λόγο, αρκετοί από τους εργαζόμενους δέχονται καθημερινά πιέσεις να περιορίσουν τη λήψη υγρών «σε επικίνδυνο βαθμό», ώστε να μη χρειάζεται να αφήσουν το πόστο τους, κάτι που τους προκαλεί συχνά προβλήματα υγείας λόγω αφυδάτωσης. 

«Οι προϊστάμενοι κοροϊδεύουν τις ανάγκες των εργαζομένων και αγνοούν τα αιτήματά τους. Τους απειλούν με ποινές ή ακόμα και με απόλυση», αναφέρει η έκθεση-καταπέλτης, η οποία περιλαμβάνει πολλές μαρτυρίες εργαζομένων που κάποια στιγμή αφόδευσαν ή ούρησαν πάνω τους, όταν δεν τους δινόταν άδεια επί ώρες να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...