Απίστευτο αλαλούμ με τη μασκότ του EURO

Παρασκευή 10/06/2016 – 12:17SUPERVICTOR Ο SUPERVICTOR ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ… ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ                                                                                                                                                                                                                                 
Ένα αναπάντεχο γεγονός έχει προκαλέσει αλαλούμ και μεγάλο πονοκέφαλο στους υπεύθυνους της UEFA, οι οποίοι προφανώς δεν γνώριζαν ότι το όνομα που πήρε η μασκότ του EURO 2016, κυκλοφορούσε και σε ένα διάσημο ερωτικό βοήθημα.
Η ιστορία πίσω από τον SuperVictor ήταν απλή.
Ένα μικρό αγοράκι, το οποίο φορώντας την «μαγική κάπα» αποκτά απίστευτες ποδοσφαιρικές δυνατότητες. Οι διοργανωτές μάλιστα δεν αποφάσισαν από μόνοι τους για το όνομα.
Το 2014, η μασκότ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα γαλλικά γήπεδα χωρίς όνομα, κάτι για το οποίο αποφάσισε ο κόσμος. Τα τρία ονόματα που είχε να επιλέξει ήταν τα: SuperVictor, Driblou και Goalix.
Πρώτο με διαφορά αναδείχθηκε το SuperVictor και τις τελευταίες μέρες η UEFA έβγαλε στην αγορά προς πώληση τη μασκότ. Εκεί ακριβώς ξεκίνησε και το μπέρδεμα αφού στις μηχανές αναζήτησης τα αποτελέσματα έβγαζαν σε μοιρασμένο ποσοστό την μασκότ του EURO και ένα sex toy.
Η UEFA αναγκάστηκε να πάρει θέση μετά από τη δημοσιοποίηση του προβλήματος και ένας εκπρόσωπός της αρκέστηκε να αναφέρει: «Το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας, είναι πως η UEFA δεν παράγει σεξουαλικά βοηθήματα».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...