Απίστευτο ατύχημα: Της έπεσε στο κεφάλι άγαλμα 100 κιλών

Απίστευτο ατύχημα: Της έπεσε στο κεφάλι άγαλμα 100 κιλών

Η 26χρονη Siobhan Quinn ήταν στη Μαγιόρκα με τον φίλο της Cameron Danzey όταν πήγε στο μπάνιο. Εκεί που περίμενε η νεαρή ακτινολόγος της έπεσε στο κεφάλι ένα άγαλμα 100 κιλών.

Από το τρομακτικό ατύχημα έπαθε κατάγματα στον λαιμό και τη σπονδυλική στήλη.

Ο σύντροφός της Cameron Danzey δημιούργησε μια σελίδα Go Fund Me για να τη βοηθήσει όποιος μπορεί με τα ιατρικά έξοδα. Έπαθε το ατύχημα ενώ είχε λήξει η ασφάλιση ταξιδιού τους. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 23.000 δολάρια έναντι του αρχικού στόχου για 60.000.

«Έχει 4 σπασμένους σπονδύλους εξαιτίας του ξύλινου αγάλματος 100 κιλών που έπεσε στο κεφάλι της. Πρέπει να σταματήσει το όνειρό της και να επιστρέψει στην πατρίδα της αφού πληρώσει χιλιάδες στα τέλη εγγραφής και τώρα στα έξοδα νοσηλείας».

Η μητέρα της Erica Quinn δήλωσε στο Seven News ότι το άγαλμα έπεσε κατευθείαν στο κεφάλι της. «Ήταν πολύ τυχερή που δύο νοσηλευτές ήταν στο σημείο και τη βοήθησαν αμέσως». Μπορεί να κινήσει τα δάχτυλα των ποδιών, αλλά έχει υποστεί κατάγματα στον λαιμό και τη σπονδυλική στήλη.

«Ανησυχούν για τις βλάβες των μαλακών μορίων και προσπαθούν να συζητήσουν τι είδους πλάτη στήριξης θα χρειαστεί», δήλωσε η Erica.

Σοκ: Της έπεσε στο κεφάλι άγαλμα 100 κιλών

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303253-Apisteyto-atychema-Tes-epese-sto-kephali-agalma-100-kilon ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...