Απίστευτο και… τρομακτικό: Ήξερε ότι έχει στην κοιλιά της ένα μωρό – Ποιος ήταν όμως αυτός… που το φιλούσε;;; (Φωτογραφίες)

Στις 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Jade Hornsby επισκέφτηκε ένα κέντρο υπερηχογραφήματος στο Harley Street στο Λονδίνο, για να κάνει ένα 4D υπερηχογράφημα για την κόρη της. Ήταν ένα δώρο από τη μητέρα της, Linda, όπως αναφέρεται.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το strange, μετά το ραντεβού της η Jade παρατήρησε ότι δεν είχε τραβηχτεί μόνο η εικόνα της αγέννητης κόρης της. Αυτό που πιστεύει είναι ότι αυτό που της έδωσαν απεικόνιζε μέσα… και τον παππού της που φιλούσε το μωράκι της!

Ο παππούς της, Jack Honrsby, απεβίωσε το 2007
“Είναι πολύ τρομακτικό. Μοιάζει τόσο πολύ σε εκείνον, και μπορείς να τον δεις πιο καθαρά και από την κόρη μου.» Είπε η Jade. «Τα χείλη του είναι σουφρωμένα όπως όταν πας να φιλήσεις κάποιον» Μπορείς επίσης να διακρίνεις και τα μάτια, την μύτη και το στόμα τόσο καθαρά”
Ήταν η Linda αυτή που αναγνώρισε αμέσως τον Jack αφού η κόρη της επεσήμανε το άλλο πρόσωπο μέσα στην εικόνα, όπως αναφέρει το SWNS.

Και παρά το γεγονός ότι στην αρχή η εικόνα αυτή ήταν τρομακτική, η Jade σιγά σιγά άρχισε να το βλέπει «πραγματικά χαλαρωτικό» γνωρίζοντας ότι ο Jack την προσέχει.

“Απλά δεν μπορέσαμε με τίποτα να το πιστέψουμε. Είναι σαν να την ευλογεί μέσα από τη μήτρα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον παππού μου. Και τώρα είναι λες και κάποιος φροντίζει και την κορούλα μου. Ένα τόσο αγαπημένο μου άτομο. Νιώθω τυχερή!”
Η Jade τελικά γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι 2.7 κιλών τον Οκτώβριο του 2013 και όνομα αυτής…Lacey-Mae.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...