Απίστευτο και όμως αληθινό: Παράγει μπύρα στο στομάχι του, τρώγοντας πατάτες! (Φωτογραφία)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Παράγει μπύρα στο στομάχι του, τρώγοντας πατάτες! (Φωτογραφία)

Κατηγορία

kchalkiadakis
Σάββατο 16/04/2016 – 22:03

Απίστευτο και όμως αληθινό: Παράγει μπύρα στο στομάχι του, τρώγοντας πατάτες! (Φωτογραφία)

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το γεγονός πως ένας 35χρονος άνδρας καταφέρνει να παράγει μπύρα μέσα στο στομάχι του… καταναλώνοντας πατάτες.

Ειδικότερα, μετά από κατανάλωση φαγητού που περιείχε απλά… πατάτες, ο 35χρονος είχε συμπτώματα μέθης.

Όλοι αμέσως αποφάνθηκαν πως ο 35χρονος Νικ ήταν αλκοολικός και πως έπινε κρυφά, ακόμα κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να το αρνηθεί. Τι κι αν οι φίλοι του τον κατηγορούσαν για ατέλειωτες στιγμές παραμιλητού και «οχταριών», τις οποίες ο Χες δεν μπορούσε να φέρει στη μνήμη του.

Η γυναίκα του, για να αποδείξει στο σύζυγό της τα καθέκαστα, τον βιντεοσκόπησε να παραμιλά και να παραπατάει, κάνοντάς τον να δεχτεί πως είχε πρόβλημα και πως έπινε κρυφά. Που να ήξεραν και οι δυο, πως η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική.

Ο άνθρωπος που παράγει μπύρα στο στομάχι του, τρώγοντας πατάτες!

Αποδείχτηκε πως ο 35χρονος, πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, που σε ελέυθερη μετάφραση καλείται «Σύνδρομο αυτο-ζυθοποιίας» (Auto-brewery syndrome). Σε αυτή την πάθηση, οι υδατανθρακες ζυμώνονται στο  στομάχι του ασθενούς, επειδή αυτό περιέχει υπερβολική ποσότητα μαγιάς, με αποτέλεσμα, η κατανάλωση αμύλου, να προκαλέι αυτόματα ζύμωση που οδηγεί ουσιαστικά τον παθόντα, να παράγει μπύρα στο στομάχι του!

Το αποτέλεσμα βέβαια είναι εμφανώς πιο επικίνδυνο από ότι ακούγεται, καθώς ο Νικ, μπορεί να φτάσει να έχει στον οργανισμό του, επίπεδα αλκοόλ που αγγίζουν το 400% πάνω από το φυσιολογικό!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...