Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ο αδίστακτος πατέρας που παρέσυρε στην παρανομία την 16χρονη κόρη του

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ο αδίστακτος πατέρας που παρέσυρε στην παρανομία την 16χρονη κόρη του

Λεμπιδάκης

Η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του συζύγου της

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, ως φερόμενους δράστες της απαγωγής Λεμπιδάκη, που θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα όπου θα τους απαγγελθούν κατηγορίες, βρίσκεται και η ανήλικη μαθήτρια λυκείου Β.Π.
Η εν λόγω μαθήτρια συνελήφθη ως συμμετέχουσα στην εγκληματική οργάνωση, που απήγαγε τον γνωστό Ηρακλειώτη επιχειρηματία με σκοπό να αποσπάσουν λύτρα, αλλά, τελικά, η αποτελεσματική επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., που απελευθέρωσε τον απαχθέντα, χάλασε τα σχέδια των δραστών και πλέον θα βρεθούν όλοι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πώς, όμως, η ανήλικη μαθήτρια βρέθηκε μπλεγμένη με την εγκληματική οργάνωση;

Η απάντηση σοκάρει: Την παρέσυρε ο ίδιος ο πατέρας της! Ο συγκεκριμένος άνδρας προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της συμμορίας, στην οποία φέρεται ότι μετείχε και προκειμένου να μην δημιουργήσει υποψίες στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία όλο το διάστημα παρακολουθούσε υπόπτους, έβαλε την ανήλικη κόρη του να αγοράζει τις κάρτες καρτοκινητού απ’ όπου στέλνονταν τα μηνύματα στην οικογένεια του απαχθέντος. Επίσης την έστειλε στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ Ρεθύμνου για να παραδώσει την επιστολή με προορισμό το ΚΤΕΛ Ηρακλείου και στη συνέχεια να φθάσει στα χέρια της οικογένειας του απαχθέντος ( η επιστολή πληροφορούσε ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του).
Αυτό το απίστευτο γεγονός, που δεν το χωράει (ο λογικά σκεπτόμενος) ανθρώπινος νους, ο 60χρονος πατέρας το θεώρησε ως μία καλή μέθοδο για να παραπλανήσει την ΕΛ.ΑΣ. στα εγκληματικά σχέδια της συμμορίας.
Πραγματικά, η πράξη αυτή σοκάρει και είναι ν’ απορεί κανείς πόσο διεστραμμένο μπορεί να είναι το μυαλό αυτού του αδίστακτου «πατέρα». 
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο άνδρας περνούσε με την μηχανή του από το σχολείο και έπαιρνε την κόρη του και την έστελνε να εκτελέσει τις εντολές του.
Για το συγκεκριμένο θέμα, η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας, που είναι φιλόλογος καθηγήτρια, σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του συζύγου της, επειδή παρέσυρε την ανήλικη κόρη τους σε παραβατικές πράξεις.

 

πηγή: ekriti.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/303744-Apagoge-Lempidake-O-adistaktos-pateras-poy-paresyre-sten-paranomia-ten-16chrone-kore-toy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...