Απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!

Απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
Εμφανίζονται ξαφνικά και δεν λένε με τίποτα να φύγουν. ”Χαράζουν” τους γλουτούς, τους μηρούς ακόμα και στο στήθος.
Κάποιες φορές όμως, μας θυμίζουν ευχάριστες καταστάσεις όπως τα κιλά που χάσαμε ή την πρόσφατη εγκυμοσύνη μας.

Οι ραγάδες, ή δερματικές ραβδώσεις, αποτελούν ένα συχνό πρόβλημα του δέρματος. Οι ραγάδες είναι δερματικές ουλές με επιδερμική ατροφία. Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος με laser υπόσχεται να κάνει θαύματα και να διορθώσει ατέλειες από ραγάδες, σημάδια και ουλές στο δέρμα.

Με λίγες μόνο θεραπείες μπορεί να εξαλειφθεί η ερυθρότητα, να αλλάξει η υφή της επιδερμίδας ώστε να απαλυνθούν οι ραγάδες και να μην είναι πλέον ορατές και μάλιστα αυτό αφορα για νέες ή και πιο παλιές ραγάδες στο σώμα.

Η μέθοδος έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά σε ουλές ακμής, σημάδια στο δέρμα και χειρουργικές ουλές. Το ειδικό μηχάνημα Laser, το οποίο χρησιμοποιεί εξειδικευμένος ιατρός, ενεργοποιεί τον ιστό από την εξωτερική μέχρι την εσωτερική στοιβάδα του δέρματος.

Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία ανάπλασης του σώματος και δημιουργείται νέος, υγιής ιστός ο οποίος θα αντικαταστήσει τις περιοχές του ιστού που έχουν πρόβλημα με αποτέλεσμα στην θέση των ραγάδων να έχουμε μια πιο υγιής επιδερμίδα.

Επίσης, για πιο άμεσα αποτελέσματα μπορούμε να συνδυάσουμε μεσοθεραπεια με laser. Η πρώτη γίνεται με ενέσεις με τις οποίες εισάγονται στην προβληματική περιοχή ουσίες που προσφέρουν σύσφιγξη και ανάπλαση των εσωτερικών δομών του δέρματος, δηλαδή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Η θεραπεία laser fractional όμως εφαρμόζεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας, από την πολύ ανοιχτόχρωμη μέχρι την πολύ σκουρόχρωμη.

Ο ιατρός σου είναι εκείνος που θα προτείνει την ενδεικνυόμενη διάρκεια, μία συνεδρία ή σειρά διαδοχικών θεραπειών για να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ως μέθοδος ανήκει στις μη επεμβατικές θεραπείες και γι αυτό δεν θα σε εμποδίσει να εξακολουθήσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...