Απειλεί να μην κατέβει στον τέταρτο τελικό ο Ερυθρός Αστέρας

Απειλεί να μην κατέβει στον τέταρτο τελικό ο Ερυθρός Αστέρας

Η ένταση δεν έχει λείψει από την σειρά των τελικών της ABA Liga μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπουντούτσνοστ και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Σερβίας, Νεμπόισα Κόβιτς τόνισε πως η oμάδα του σκέφτεται έντονα να μην αγωνιστεί στο τέταρτο παιχνίδι (22:00).

Ο Ερυθρός Αστέρας αποχώρησε από τον τρίτο αγώνα της σειράς έχοντας πολλά παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών (Γιαβόρ, Χορντόφ και Μάικιτς) και ο Νεμπόισα Κόβιτς το Σάββατο (14/4) συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τον υπεύθυνο διαιτησίας της διοργάνωσης, Ίζτοκ Ρεμς.

Τα παράπονα των Σέρβων εστιάζονται στις αποφάσεις του Γιαβόρ, αλλά από ό,τι φαίνεται η συνάντηση δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εκείνους.

Ο Κόβιτς μάλιστα όταν αποχώρησε από την συνάντηση στην Ποντγκόριτσα, ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του δεν θα κατέβει στον τέταρτο τελικό. 

“Είμαστε κοντά στο να πάρουμε αυτή την απόφαση. Δεν υπάρχει λόγος για εμάς να χαλάσουμε την γιορτή τους“, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε επίσης πως “ξεκαθαρίσαμε στην ΑΒΑ πως δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε μία ληστεία, όπως ήταν αυτή που έγινε στο τρίτο παιχνίδι”.  

Επίσης, ανέφερε πως “έφτασε η ώρα να πάρουμε μία απόφαση. Η μέρα θα είναι μεγάλη”.

Τέλος, ο Κόβιτς μεταξύ άλλων στάθηκε και στο τεταμένο κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο στον τρίτο τελικό, ενώ τόνισε πως μία από τις επόμενες κινήσεις του ίσως να είναι παραίτησή του από την προεδρία της λίγκας.

Θυμίζουμε πως οι Σέρβοι δέχθηκαν απειλές… θανάτου πριν από το τρίτο παιχνίδι της σειράς, ενώ ένταση υπήρξε και μεταξύ του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς κι ενός Σέρβου δημοσιογράφου.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/328556-Apeilei-na-men-katebei-ston-tetarto-teliko-o-Erythros-Asteras ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...