Απελπισμένη γυναίκα έγραψε γράμμα στο… σύμπαν: «Σταμάτα να μου στέλνεις λάθος άντρες»

Απελπισμένη γυναίκα έγραψε γράμμα στο… σύμπαν: «Σταμάτα να μου στέλνεις λάθος άντρες»

Ο ένας αδιάφορος, ο άλλος ήθελε να μείνουν φίλοι, ο τελευταίος παντρεμένος… Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα που συναντά συνεχώς τους λάθος άνδρες;

Κάποια αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα… στο σύμπαν, μέσω Guardian. Και να του ζητήσει να πάψει να της στέλνει τους λάθος άνδρες στο διάβα της.

Αυτή είναι η επιστολή μιας γυναίκας προς το σύμπαν, που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα:

«Θέλω να σου μιλήσω για κάτι. Σταμάτα αυτή τη στιγμή να μου στέλνεις τον λάθος άνδρα. Θα γίνω 30 και το παιχνίδι σου πάλιωσε τώρα που είμαστε στον τέταρτο γύρο.

Ο πρώτος ήταν αρκετά κακός. Αφού περίμενα και περίμενα για έναν άνδρα, τελικά μου πέταξες έναν όταν ήμουν 22. Εικοσιδύο! Είχα το πρώτο πραγματικό, ενήλικο φιλί μου στα 22, πόσο αξιοθρήνητο είναι αυτό;

Στην πραγματικότητα, όλη η σχέση ήταν αξιοθρήνητη. Εκείνος ήταν πολύ απασχολημένος με οικονομικά προβλήματα για να μπει στον κόπο να μου φτιάξει μια κάρτα για του Αγ. Βαλεντίνου, πόσο μάλλον να σχεδιάσει μία βραδιά για του Αγ. Βαλεντίνου. Μου έκλεψαν την πρώτη πραγματική μου γιορτή Αγ. Βαλεντίνου. Δεν μπορούσα πραγματικά να τον συστήσω σε φίλους, γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι ο αγαπημένος μου και τα στηρίγματα της κοινωνικής ζωής μου θα τα πήγαιναν καλά.

Με τον δεύτερο, ένιωσα σαν να αρχίζεις να είσαι δίπλα μου. Ηταν όλο σπίθες και γέλια. Κάθε στιγμή που πέρασα με αυτόν ήταν σαν φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα. Πηγαίναμε σε δείπνα, μου έκανε πάρτι έκπληξη στα γενέθλιά μου, διασκεδάζαμε και ήμασταν τόσο ερωτευμένοι.

Αλλά προφανώς ήμουν πολύ τιποτένια και ελεύθερο πνεύμα για τα γούστα του. Αλλά, ας μείνουμε φίλοι, ικέτευσε, γιατί ποτυέ δεν θα αγαπούσε άλλη όσο αγάπησε εμένα. Μαθαίνω ότι η καινούρια του κοπέλα έχει επίσης πάρτι- έκπληξη στα γενέθλιά της κάθε χρόνο.

Ο τρίτος δεν είμαι καν σίγουρη ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σχέση. Εμοιαζε με σχέση, αλλά αυτός ποτέ δεν το ανέφερε, οπότε ας το πούμε σχεδόν σχέση. Με αυτόν θα μπορούσε να λειτουργήσει αν ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος, όχι Μουσουλμάνος και με οικονομική σταθερότητα. Ζούσαμε ειρηνικά και ευχάριστα μαζί τον περισσότερο καιρό, αλλά δεν υπήρχε αρκετός χώρος για να έχουμε απόσταση σε ένα διαμέρισμα που προοριζόταν για ένα άτομο. Και ποτέ δεν θα μπορούσαμε να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδιά, χωρίς την πολυτέλεια να πούμε ‘’Γα@@σου κόσμε, δεν μας ενδιαφέρει τι λες για αυτή τη διαθρησκευτική ένωση’’.

Τότε ήταν που αποφάσισα να ψάξω για έναν πλούσιο που ήταν γλυκός, συντροφικός, αστείος, ίσως μια σταλιά πολύ κοντός, αλλά τόσο πολύ έξυπνος. Ηξερα ότι ήταν παντρεμένος, αλλά νόμιζα ότι ήταν σε διάσταση. Δεν ήταν. Ηταν πολύ ευτυχισμένος με τη σύζυγό του, είχαν δύο όμορφα παιδιά και αξιαγάπητα χριστουγεννιάτικα δείπνα με όλη την οικογένεια.

Οταν είπα πλούσιος, γλυκός, έξυπνος και μόνος, εννοούσα όλα αυτά σε έναν άνδρα. Η πολυγαμία είναι παράνομη και η πολυερωτικότητα τόσο παράξενη».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/326290-Apelpismene-gynaika-egrapse-gramma-sto-sympan-Stamata-na-moy-stelneis-lathos-antres ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...