Αποδεκατισμένη πάει στον ημιτελικό η Γερμανία

Football Soccer - Germany v Slovakia - EURO 2016 - Round of 16 - Stade Pierre Mauroy - Lille, France - 26/6/16 Germany's Mario Gomez and Mesut Ozil after the match REUTERS/Benoit Tessier

Μεγάλες απουσίες θα έχει η Γερμανία εν όψει του ημιτελικού με τη Γαλλία, με τον Γιοάκιμ Λέβ να μην υπολογίζει σε τρείς ή ακόμα και σε τέσσερις ποδοσφαιριστές ίσως..

Το χειρότερο για τη Γερμανία αποτελεί το γεγονός οτι είναι απουσίες πρώτης γραμμής με τον Χούμελς να απουσιάζει λόγω τιμωρίας με τις κάρτες, τον Κεντίρα να μένει οριστικά νοκ-άουτ τουλάχιστον για τον ημιτελικό λόγω τραυματισμού, και τον Μάριο Γκόμεζ να χάνει οριστικά το Euro επίσης από σοβαρό τραυματισμό.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Σβαϊνστάιγκερ ο οποίος απέκτησε πρόβλημα στο γόνατο, και είναι αμφίβολος για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τους τρικολόρ! Πολλά τα προβλήματα για τον Λέβ, με ηχηρές απουσίες για τις οποίες θα πρέπει να κάνει αλχημείες έτσι ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη η νασιονάλμανσαφτ και να μη φανούν τα κενά.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...