Αποδοκιμάστηκαν άγρια από τους συναδέλφους τους οι εισαγγελείς Τζαβέλλας και Ζημιανίτης

Αποδοκιμάστηκαν άγρια από τους συναδέλφους τους οι εισαγγελείς Τζαβέλλας και Ζημιανίτης

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 28/02/2016 – 23:04

Αποδοκιμάστηκαν άγρια από τους συναδέλφους τους οι εισαγγελείς Τζαβέλλας και Ζημιανίτης

Δεν εξελέγησαν ούτε απλά μέλη στις εκλογές της Ένωσης Εισαγγελέων, οι εισαγγελείς που επιχείρησαν να υπονομεύσουν την προσπάθεια Παπαγγελόπουλου για κάθαρση

Καταποντίστηκαν και μαυρίστηκαν απο τους συναδέλφους τους οι δυο ειςαγγελείς , ο πρών προεδρος Κ.Τζαβέλλας και ο πρώην ΓΓ της Ενωσης Εισαγγελέων, οι οποίοι δεν εξελέγησαν στις εκλογές που Ολοκληρώθηκαν χθές για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Οι δυο ειςαγγελείς “πλήρωσαν” την επιεικώς περίεργη στάση τους στην περίφημη τροπολογία Παπαγγελόπουλου με την οποια νομοποιούνταν όλες οι λίστες φοροδιαφυγής και μπορουσε πλεον η ελληνική δικαιοςύνη να ξεδοντιάσει τους φοροφυγάδες. Τότε ουσιαστικά ο Δημ. Παπαγγελόπουλος τους ξεμπρόστιασε όταν μιλησε για ειςαγγελείς που προτιμούν να μην πληρώσουν οι φοροφυγάδες που εχουν κατακλέψει τα δημοςια ταμεία, αλλά να πληρώνουν συνεχώς οι συνταξιούχοι που βλέπουν να μειώνονται τα πενιχρά εισοδηματά τους. 

Αφορμή στάθηκε η σοκαριστική και ντροπιαστική ανακοίνωση τους (χωρις να ρωτήσουν την πλειοψηφία του ΔΣ που παραιτήθηκε) ουσιαστικά υπέρ των φοροφυγάδων που εκδόθηκε στις αρχες του 2016 . Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, προκάλεσε ισχυρό ρήγμα στις τάξεις της Ενωσης Εισαγγελέων,αφού  παραιτήθηκαν με επιστολή τους τα πέντε μέλη του ΔΣ που δεν ρωτήθηκαν σχετικά με αυτή, με αποτελεσμα οι δυο εμπνευστές της που προσπάθησαν να “ακυρώσουν” την τροπολογία Παπαγγελόπουλου να ειναι απομονωμένοι κάτι που αποδείχτηκε και απο την εκλογική διαδικαςία αφοπυ οι συνάδελφοί τους τους μαύριςαν. Για την ιςτορία να θυμίςουμε τη δηλωση του αναπληρώτη υπουργού Δικαιοσύνης , ο οποίος είχε αφήσει  σαφείς αιχμές για προσπάθεια συγκάλυψης συγκεκριμένης υπόθεσης, κατονομάζοντας μάλιστα τους δυο ειςαγγελείς. Αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως υπάρχει Έλληνας Εισαγγελέας, που θα προτιμούσε να μειώνονται δραστικά μισθοί και συντάξεις και ο ελληνικός λαός να πληρώνει αβάσταχτους φόρους, αντί να πληρώνουν τους φόρους τους οι φοροφυγάδες και τις νόμιμες υποχρεώσεις τους οι διαπλεκόμενοι και οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος. 

Επίσης, αναρωτιέμαι αν η ανακοίνωση, που υπογράφουν οι κκ Τζαβέλας και Ζημιανίτης, αναφέρεται σε συγκεκριμένη υπόθεση και ποια είναι αυτή.

Προς το παρόν… αυτά”.

Η αναοίνωση αυτή προφανώς αποτέλεσε και το συνδικαλιστικό κύκνειο άσμα των δυο εισαγγελέων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...