Αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για τη συμφορά που μας βρήκε

Εφημερίδα πρωτοσέλιδο

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ – ΜΑΣ ΕΜΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΕΤΑ, ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΤΑΝ το 1980, μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο λαός μας περνούσε τότε ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, από ό,τι περνάει σήμερα …

Με την πολύ δουλειά στα χωράφια και τις βιομηχανίες μας και κυρίως χάρις στο πολύτιμο συνάλλαγμα, που «καραβιές» ολόκληρες έφερναν στην Ελλάδα οι ηρωικοί μετανάστες και ναυτικοί μας, από το 1950 και μετά, ξαναφτιάξαμε τα σπίτια μας που μας τα είχε γκρεμίσει ο πόλεμος και ο εμφύλιος και η οικονομία μας αναπτυσσόταν με γρήγορους ρυθμούς.

Εκείνη την εποχή οι Έλληνες εργαζόμενοι στην ξενιτιά και τη ναυτιλία, έβγαζαν 2, 3 και 4 φορές περισσότερα χρήματα από τους Ευρωπαίους εργαζόμενους, γιατί αυτοί είχαν μάθει να δουλεύουν μόνο 7 ώρες την ημέρα, ενώ εμείς οι Έλληνες δουλεύαμε 15 και 16 ώρες και συγχρόνως όλοι κάναμε και καμιά δουλειά του… ποδαριού και τα ΄κονομάγαμε…

Και έτσι ΚΤΙΖΑΜΕ, ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ οικόπεδα, χωράφια, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, δημιουργούσαμε μεγάλους τζίρους και όλοι οι Έλληνες είχαμε δουλειά.

ΚΑΙ όποιος συναντούσε κάποια δυσκολία, με ένα… σάλτο μπαρκάριζε σε κάποιο πλοίο και αρμένιζε, καλοπληρωμένος, στις θάλασσες. Και αν ήθελε περισσότερα χρήματα, το ΄σκαγε από το καράβι και έμενε στην Αμερική όπου δουλεύοντας σκληρά και με πολλές θυσίες γέμιζαν οι τσέπες του λεφτά και τα έστελνε όλα στην πατρίδα, που αμέσως… αυγάτιζαν γιατί τα επένδυαν οι συγγενείς του σε ακίνητα ή σε άλλες αποδοτικές δουλειές …

Μας βάλανε λοιπόν οι χαραμοφάηδες πολιτικοί μας, που οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αντί οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι να φροντίσουν ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ την παραγωγή μας και να την βελτιώσουμε, άρχισαν να μας μοιράζουν, όπως ο παππάς μοιράζει στην εκκλησία το… αντίδωρο, αυτοί βέβαια μας μοίραζαν … κόλλυβα!. Μάλιστα κόλλυβα! Γιατί μας έδιναν κάποιες ψευτοεπιδοτήσεις, αλλά συγχρόνως μας υποχρέωναν να ξεριζώνουμε τα αμπέλια μας, να κόβουμε τις ελιές μας, να σφάζουμε τα κοπάδια μας και να σπάμε τις βάρκες και τα ψαροκάικά μας, πολλά από τα οποία ήταν έργα τέχνης!..

Με δύο λόγια, μας… λάδωσαν και εμείς τα ΚΟΡΟΪΔΑ με τους… ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς που είχαμε, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ την Γεωργία, την Κτηνοτροφία και την Αλιεία μας, για να πουλάνε οι άλλες χώρες τα προϊόντα τους, χωρίς το δικό μας ανταγωνισμό, γιατί όλοι ξέρανε ότι τούτος ο τόπος που ζούμε, είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ και ότι παράγουμε είναι πεντανόστιμα και αρωματικά.

Ασε, που σιγά – σιγά η χώρα μας ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της γιατί από το 1980 και μετά, ουσιαστικά μας κυβερνούσαν οι ξένοι με τις ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ τους – τις θυμάστε; – και μας ανάγκαζαν να αλλάζουμε και τους νόμους μας και να ακολουθούμε τους δικούς τους!.. Πλήρης δηλαδή εξευρωπαϊσμός, που… κακό χρόνο να έχουν!..

ΤΟ 2000 που η παγκόσμια οικονομία άρχισε να έχει προβλήματα, οι ξένοι με τους ντόπιους σφουγγοκωλάριούς τους αποφάσισαν, «διορθώνοντας» τα οικονομικά της χώρας με «απάτες» στα χαρτιά – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ οι Γερμανοί και οι ντόπιοι… «Γερμανοτσολιάδες» Σημίτης κλπ. – τα οικονομικά στοιχεία της χώρας και παρουσίασαν το μαύρο για άσπρο και έτσι… θριαμβευτικά μπήκαμε στο κλαμπ της πλουτοκρατίας της Ευρώπης, τρομάρα μας!

Θυμάστε τον… Σημιτάκο, που κρατώντας στο χέρι τα πρώτα τυπωμένα ευρώ, μας έλεγε, ότι τώρα που μπήκαμε στην Ευρωζώνη, η χώρα λύνει οριστικά και τα οικονομικά της προβλήματα και τα εθνικά της;

Α, ρε… ΑΠΑΤΕΩΝΑ Σημίτη, τι μας έκανες!..

Στη συνέχεια κάναμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 που μπορεί μεν να τους πληρώσουμε καραβίσια και να έφαγαν του σκασμού οι ντόπιοι και ξένοι προμηθευτές και κατασκευαστές Siemens, Mπομπολαίοι κλπ., αλλά πραγματικά κάναμε τους καλλίτερους και ωραιότερους Ολυμπιακούς πού είχαν γίνει μέχρι τότε, παρά τις διεθνείς προβλέψεις και «προφητείες», ότι δεν θα τα καταφέρναμε και ότι θα είχαμε πολλά χτυπήματα τρομοκρατικά…

Η αλήθεια είναι ότι χάρις στην εργατικότητα και τον ενθουσιασμό του Ελληνικού λαού και την… ΜΑΓΚΙΑ της Γιάννας κάναμε άψογους αγώνες και δεν κουνήθηκε φύλλο…

Μετά όμως τα πανηγύρια, άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σοβαρά οικονομικά προβλήματα…

Οι ξένοι, οι… ευεργέτες μας το 2000 είχαν ΑΡΠΑΞΕΙ τα λεφτά μας, με την ΑΠΑΤΗ που είχαν στήσει στο χρηματιστήριο… Στη συνέχεια μας πήραν και τα υπόλοιπα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ είχαν καταστρέψει τη Γεωργική και Κτηνοτροφική μας παραγωγή.

Τότε λοιπόν έβαλαν μπρος το επόμενο στάδιο, της τελικής λεηλασίας του λαού μας, των περιουσιών μας, και την ολοκληρωτική κατάκτηση της χώρας, για να εκμεταλλευτούν τον ορυκτό μας πλούτο, τα ξενοδοχεία μας, τις θάλασσες, τις ακρογιαλιές, το κλίμα και τα χωράφια μας.

Οδηγούσαν οι ξένοι τοκογλύφοι δανειστές μας, την πατρίδα μας στην καταστροφή και κανένας ξένος ΚΕΡΑΤΑΣ δεν σήκωσε το δακτυλάκι του για να την σταματήσει, ενώ είχαμε και τους πουλημένους στα κόμματα συνδικαλιστές που φώναζαν ότι τα παιδιά μας, δεν μπορούσαν να ζήσουν με 700 ευρώ μισθούς που θα έπαιρναν και ζήταγαν για τους νέους μας, μισθούς 1.000(!) και 1.500 ευρώ(!). Πού να πάρουν χαμπάρι ΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ και ότι ύστερα από λίγο τα 700 ευρώ θα έπαιρναν… δικαστές και καθηγητές Πανεπιστημίου(!), για μισθό και οι συντάξεις μας θα έπεφταν στα 400 ευρώ, οι δε μισοί Έλληνες θα έμεναν άνεργοι…

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και Ευρωζώνη δεν θέλατε; Φάτε την τώρα…

Βγήκε προχθές το ΔΝΤ και μας είπε ότι όλη η συνταγή διάσωσης της χώρας, ήταν λάθος!!! Αυτό που εμείς φωνάζουμε εδώ και 6 χρόνια… Αλλά, όμως τη… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.

Μας είπε ακόμα το ΔΝΤ, ότι αν το 2007 ο Αλογοσκούφης, ο Παπαθανασίου και ο Καραμανλής έπαιρναν λίγα μέτρα, η χώρα θα γλίτωνε την πτώχευση και το κακό που μας βρήκε.

Ακόμα και όταν έγινε Πρωθυπουργός ο Γιωργάκης, αυτός που μας έβαλε την ταφόπλακα, μας είπε το ΔΝΤ, ότι και τότε υπήρχε καιρός και ότι αν έπαιρνε κάποια μέτρα, πάλι η χώρα θα γλίτωνε.

Αλλά αυτός ο ανεπρόκοπος και ηλίθιος άνθρωπος, αντί να πάρει κάποια μέτρα, για να γλιτώσει την καταστροφή που ερχόταν, δήλωνε ο αρχιβλάξ ότι «Λεφτά υπάρχουν» και ετοιμαζόταν να τα… μοιράσει τα λεφτά, ο χαζός, τη στιγμή που η χώρα βούλιαζε!

Καλά οι δικοί μας τα έκαναν θάλασσα. Οι ξένοι, συνέταιροι και προστάτες μας ΓΙΑΤΙ δεν έβαζαν τις φωνές; Γιατί δεν υποχρέωσαν, τότε που δεν είχαμε φθάσει στην καταστροφή, τους πολιτικούς μας να πάρουν κάποια μέτρα για να μην φθάναμε στη σημερινή τραγωδία που ζούμε;

Να σας πούμε εμείς: Γιατί οι ξένοι ΗΘΕΛΑΝ να μας ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ για να ΦΑΝΕ τις περιουσίες μας και να ΑΡΠΑΞΟΥΝ τα τεράστια χρήματα των πλούσιων Ελλήνων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...