Αποκάλυψη σοκ: Ο μακελάρης που αιματοκύλησε το Λας Βέγκας ετοίμαζε επίθεση στο Σικάγο

Αποκάλυψη σοκ: Ο μακελάρης που αιματοκύλησε το Λας Βέγκας ετοίμαζε επίθεση στο Σικάγο

Επίθεση στο Σικάγο φαίνεται ότι ετοίμαζε ο μακελάρης του Λας Βέγκας, καθώς είχε κλείσει δωμάτιο στην πόλη της πολιτείας του Ιλινόι πριν από περίπου δύο μήνες. 

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό TIME, επικαλούμενο αξιωματούχο της αστυνομίας, στο πάρκο δίπλα στο ξενοδοχείο είναι προγραμματισμένο ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ -Lollapalooza- το αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Ο Στίβεν Πάντοκ άνοιξε πυρ στο Λας Βέγκας από τον 32ο όροφο ξενοδοχείου, σκοτώνοντας 59 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες ακόμη. 

Ο εν λόγω αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, αποκάλυψε ότι ο Πάντοκ είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο Μπλάκστοουν. 

Το στοιχείο αυτό πιθανώς να βοηθήσει τις αρχές να κατανοήσουν το κίνητρο της πολύνεκρης επίθεσης στο Λας Βέγκας.  

Για το λόγο αυτό, η αστυνομία έχει επικεντρώσει τις έρευνές της στις κινήσεις του μακελάρη τις ημέρες πριν από την επίθεση και αναζητά μια «μυστηριώδη» γυναίκα -όχι τη σύντροφό του Μαριλού Ντάνλεϊ- η οποία εθεάθη μαζί του μερικές ημέρες πριν από το λουτρό αίματος στο Λας Βέγκας. 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/304096-Apokalypse-sok-O-makelares-poy-aimatokylese-to-Las-Begkas-etoimaze-epithese-sto-Sikago ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...