Αποκαλύψεις Μελισανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Αποκαλύψεις Μελισανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να ρίξει τον Γκιρτζίκη από τη θέση του προέδρου στην ΕΠΟ… Θεωρεί ότι θα το πετύχει με συμμάχους τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τη Live Sport ο κ. Μελισσανίδης αναφέρθηκε στο θέμα σε στενούς συνεργάτες του και είπε: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Ιβάν (Σαββίδης). Και ο Παναθηναϊκός όχι απλώς ασχολείται, αλλά καίγεται για την αλλαγή στην ΕΠΟ. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια να διώξουμε το σάπιο κατεστημένο. Μπορούμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και θα το φτιάξουμε. Δεν είναι στόχος να αλλάξει ο χαλίφης, αλλά να φτιάξει επιτέλους το προϊόν, γιατί αυτή τη στιγμή προϊόν δεν υπάρχει. Το έχουν καταστρέψει». Επίσης έλεγε: «… δεν είναι δυνατό να διοικούν νεκροκεφαλές το ποδόσφαιρο».

Ανέφερε ότι ο στόχος του είναι σημαντικός και για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ: «Ο κόσμος πρέπει να ποντάρει σε καθαρά παιχνίδια. Και ο οργανισμός μπορεί να εξασφαλίσει στο κράτος πολλά κέρδη, χρήματα που τώρα ‘φεύγουν’, μέσα από τα κουπόνια του».

Για τη μη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην προσπάθεια τόνισε: «Θα ήταν το καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καθόταν ο Μαρινάκης σε αυτό το τραπέζι. Γι’ αυτό εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πάει άλλο!».

Εξήγησε κατά κάποιο τρόπο και γιατί δεν βάζει χρήματα πολλά για μεταγραφές: «Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο, και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ, πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε. Δεν είναι δυνατό να μη δίνουν το πέναλτι στον Γιόχανσον και στον Ολυμπιακό να δίνουν πέναλτι και αποβολές που γελάνε και τα σκυλιά».

Για την «Αγια-Σοφιά» είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτίσουμε το δικό μας σπίτι στο δικό μας οικόπεδο. Αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όσοι προσπαθούν να μας βάλουν εμπόδια. Η ΑΕΚ έχει όλο το δίκιο με το μέρος της. Πρέπει όμως να φτιάξουμε και το ποδόσφαιρο, γιατί με τη σημερινή κατάσταση της διαφθοράς και αναξιοπιστίας σε λίγο δεν θα πατάει κανείς στο γήπεδο, δεν θα ασχολείται κανένας».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...