Αποκαλύψεις «βόμβα» γνωστός παραγωγός παρενόχλησε σεξουαλικά Τζολί και Πάλτροου

Αποκαλύψεις «βόμβα» γνωστός παραγωγός παρενόχλησε σεξουαλικά Τζολί και Πάλτροου

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για τον παραγωγό ταινιών Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. Σταρς του Χόλιγουντ, όπως η Αντζελίνα Τζολί και η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτουν πως… έχουν πέσει θύματά του.

Μιλώντας στους New York Times, η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε όταν ήταν 22 ετών πήρε ένα ρόλο που θα την έκανε σταρ.

Ο Γουαϊνστάιν  την προσέλαβε για να πρωταγωνιστήσει ως Τζέιν Οστεν στην ταινία «Emma».  Όπως φέρεται να συνήθιζε, πριν τα γυρίσματα την κάλεσε στην σουίτα του σε ξενοδοχείο για γεύμα εργασίας. Στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά, ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε όταν άρχισε να βάζει τα χέρια του επάνω της και να της προτείνει να μεταφερθούν στο δωμάτιο για μασάζ.   

«Ημουν παιδί, με είχαν υπογράψει, ήμουν τρομοκρατημένη» ανέφερε, δηλώνοντας πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον άνθρωπο που την βοήθησε να φτάσει στην κορυφή και να κερδίσει Οσκαρ.

Η Πάλτροου ανέφερε πως αρνήθηκε την ανήθικη πρόταση του παραγωγού και μάλιστα αποκάλυψε τι έγινε στο ξενοδοχείο στον τότε σύντροφό της Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός πήγε και συνάντησε τον παραγωγό με τον Γουαϊνστάιν να απειλεί την Πάλτροου λέγοντάς την να μην αποκαλύψει σε κανέναν άλλον τι είχε συμβεί. «Νόμιζα ότι θα με απολύσει», είπε χαρακτηριστικά.   

Την ίδια ώρα, η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε τη δική της περιπέτεια με τον Γουαϊνστάιν. Η σταρ συνεργάστηκε με τον παραγωγό στην ταινία «Playing by Heart» στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Ο Γουαϊνστάιν επιχείρησε να την παρενοχλήσει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, αλλά αυτή αρνήθηκε τις προτάσεις του.   

«Βίωσα μία δυσάρεστη εμπειρία με τον Γουαϊνστάιν στα νιάτα μου, και ως αποτέλεσμα αυτής, αποφάσισα να μην ξανασυνεργαστώ μαζί του καθώς και να προειδοποιήσω άλλους όταν το έκαναν. Αυτή η συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες σε οποιοδήποτε πεδίο, σε οποιαδήποτε χώρα, είναι απαράδεκτη», σημείωσε σε μέιλ προς την εφημερίδα.

Οι δύο σταρς δεν ήταν, όμως, οι μόνες. Ο Γουαϊνστάιν φέρεται να έχει παρενοχλήσει αρκετές γυναίκες, οι οποίες όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτουν τις δικές τους περιπέτειες.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/304804-Apokalypseis-bomba-gnostos-paragogos-parenochlese-sexoyalika-Tzoli-kai-Paltrooy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...