Αποκαλύψεις-σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο

Αποκαλύψεις-σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο

Η 17χρονη προσπάθησε να γλιτώσει την μητέρα της από την αυτοκτονία κι εκείνη την κατέσφαξε

Σε αρχαία τραγωδία παραπέμπει το ασύλληπτο οικογενειακό δράμα στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου μια γυναίκα κατέσφαξε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι.

Ένα νεαρό κορίτσι ιδιαίτερα αγαπητό στο σχολείο της, που ετοιμαζόταν να ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό, κατακρεουργήθηκε από την ίδια του τη μητέρα, την οποία προηγουμένως είχε προσπαθήσει, από ότι φαίνεται, να αποτρέψει από το να βάλει τέλος στη ζωή της.

1

Η 51χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες έπαιρνε βαριά ψυχιατρική αγωγή.

Το τελευταίο διάστημα η κατάστασή της παρουσίαζε ραγδαία επιδείνωση, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι δαίμονές της θα την οδηγούσαν να ξεκληρίσει την ίδια της την οικογένεια.

Το πρωί του Σαββάτου η μητέρα, που στο αρρωστημένο μυαλό της πίστευε πως πάσχει από κάποια ανίατη ασθένεια, ευρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ μονολογούσε «όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

Κάποια στιγμή κατέβηκε στο λεβητοστάσιο όπου είχε πάει ο σύζυγός της για κάποιες εργασίες και πριν γίνει αντιληπτή από τον 53χρονο τον κλείδωσε μέσα.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε η μοιραία συμπλοκή με την κόρη της κατά τη διάρκεια της οποίας την τραυμάτισε με μαχαίρι στο χέρι της.

Η άτυχη 17χρονη, στην προσπάθειά της να γλιτώσει
βγήκε στο μπαλκόνι και μην έχοντας άλλη οδό διαφυγής, πήδηξε στο κενό, έπεσε σε δέντρα και εν συνεχεία προσγειώθηκε στη ράμπα του γκαράζ του σπιτιού.

Η μητέρα της την ακολούθησε από το εσωτερικό του σπιτιού, έχοντας προμηθευτεί άλλο μαχαίρι. Εκεί στο γκαράζ την μαχαίρωσε με μανία σε διάφορα σημεία του σώματός της και της έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην καρωτίδα.

1

Ακολούθως, έγραψε τον τραγικό επίλογο κόβοντας τις φλέβες της με το ίδιο φονικό μαχαίρι που δευτερόλεπτα πριν είχε σκοτώσει το παιδί της.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο πατέρας στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ο ίδιος όντας κλειδωμένος στο λεβητοστάσιο, άκουγε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες στην αιματοβαμμένη αυλή του σπιτιού.

Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως η 17χρονη είχε στα χέρια της, κυρίως στις παλάμες, πολλά αμυντικά τραύματα, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα οτι η νεαρή προσπάθησε να αποτρέψει την αυτοκτονία της μητέρας της, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Ο θάνατος της μικρής Μαρίνας έχει βυθίσει στο πένθος τους οικείους της και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Όλοι μιλούν για ένα κορίτσι που ποτέ δεν αποκάλυψε σε κανέναν το δράμα που ζούσε και που είχε όνειρο να φύγει από το Μαρκόπουλο για να συνεχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/305499-Apokalypseis-sok-gia-ten-oikogeneiake-tragodia-sto-Markopoylo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...