Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στη γεώτρηση της Γαβρολίμνης

Δύσκολο Σαββατοκύριακο για τους τεχνικούς  της  ΔΕΥΑΝ 

Νεότερη ενημέρωση 13:12

Τεχνικοί της ΔΕΥΑΝ έλυσαν το πρόβλημα  στο αντλιοστάσιο και έδωσαν ξανά νερό στο χωριό.

Νεότερη ενημέρωση: 22:25

Μετά από υπερπροσπάθεια οι τεχνικοί της ΔΕΥΑΝ έφτασαν στη γεώτρηση που παραμένει χωρίς πρόσβαση από τον περασμένο Φεβρουάριο. Το Nafpaktianews.gr έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου όμως κανείς δεν έχει κάνει κάτι ακόμα με αποτέλεσμα να έχουμε βλάβη και να αναγκάζονται οι τεχνικοί να φτάσουν στη γεώτρηση με τα πόδια μέσα από χωράφια και όπως είναι φυσικό μέσα στις λάσπες. Τελικά όμως λύση δεν είναι  εφικτό να δοθεί απόψε και το χωριό θα μείνει χωρίς νερό. Αύριο πρωί πρωί οι τεχνικοί θα πάνε πάλι στη Γαβρολίμνη για να επιδιορθώσουν τη βλάβη.

21:30 Νεότερη ενημέρωση

Συνεργείο της ΔΕΥΑΝ βρίσκεται στη Γαβρολίμνη  καθώς πριν λίγη ώρα αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Γαλατά. Το πρόβλημα είναι πως οι τεχνικοί μετά από αρκετή ώρα «μάχης» κάτω από δύσκολες συνθήκες θα αντιμετωπίσουν ακόμη ένα  της πρόσβασης προς την γεώτρηση. Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε  και θα υπάρξει νέα ενημέρωση αν η βλάβη επισκευασθεί απόψε ή άυριο.

Χωρίς νερό είναι η Γαβρολίμνη  αυτή την ώρα σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε πριν λίγο από κατοίκους το χωριού. Επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο της Χάλκειας Αντώνη Πολονύφη μας ενημέρωσε  ότι αυτή την ώρα συνεργείο της ΔΕΥΑΝ βρίσκεται στο Γαλατά για την γνωστή βλάβη λόγω κεραυνού  και  έχει ήδη ειδοποιήσει για να δούν την βλάβη στη Γαβρολίμνη.

Σε λίγο περισσότερα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...