Αποκλεισμός για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν

Αποκλεισμός για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισαν τον αποκλεισμό στην πρεμιέρα του Αυστραλιανού Όπεν.

Η Μαρία Σάκκαρη υπέστη ήττα στην πρεμιέρα της στο Αυστραλιανό Όπεν από την Κατερίνα Σινιάκοβα λυγίζοντας στο τρίτο σετ και είπε αντίο από το μεγάλο τουρνουά Γκραν Σλαμ.

Η 22χρονη τενίστρια από την Τσεχία, η οποία είναι Νο.49 στον κόσμο, επικράτησε 6-2, 6-7(5), 6-4 της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας του τένις (Νο.53). Η γεννημένη το 1995 τενίστρια πάλεψε, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο σετ από τη συνομήλικη αντίπαλό της.

Έτσι, η Σινιάκοβα πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου εκεί θα τεθεί αντιμέτωπη κατά πάσα πιθανότητα με την Ελίνα Σβιτολίνα. Η τελευταία αντιμετωπίζει την Ζόροβιτς και είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης.

Το έργο του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρώτο αγώνα του Australian Open ήταν δύσκολο. Αυτό διότι είχε κληθεί να αντιμετωπίσει τον Καναδό, Ντένις Σαποβάλοφ. Τα πράγματα πήραν τη λογική τους τροπή, με τον Έλληνα τενίστα να ηττάται από τον Σαποβάλοφ και να γνωρίζει τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

O 18χρονος Καναδός πήρε τη νίκη με 6-1, 6-3, 7-6(5) και θα αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο με έναν εκ των Νταβίντ Φερέρ, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/317560-Apokleismos-gia-Sakkare-kai-Tsitsipa-sto-Aystraliano-Open ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...