Αποκλειστικές λεπτομέρειες για την μεταμφίεση του Πάνου Μουζουράκη και Παντελή Αμπαζή!

Αποκλειστικές λεπτομέρειες για την μεταμφίεση του Πάνου Μουζουράκη!
Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Πάνος Μουζουράκης στα χθεσινά Mad Video Music Awards που παρακολουθήσαμε από τους δέκτες μας.
Της Ασημίνας ΡούσσουΟ Πάνος Μουζουράκης μαζί με τον Παντελή Αμπαζή τραγούδησαν πάνω στη σκηνή το τραγούδι “Madame” (Padam Padam), διασκευή της τεράστιας γαλλικής επιτυχίας “Μadame”, με μια άκρως θεατρική εμφάνιση. Οι δύο ταλαντούχοι κύριοι μεταμφιέστηκαν σε… Madame αλλά και Monsieur!Για την εξαιρετική αυτή δουλειά, μας μίλησε ο κύριος Λευτέρης Γιγουρτάκης, προσωπικός κομμωτής του Πάνου Μουζουράκη εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο κύριος Γιγουρτάκης επιμελήθηκε το χτένισμα και των δύο ταλαντούχων αντρών. “Ήταν δύσκολη δουλειά, αλλά διασκεδαστική. Γελάσαμε πολύ” μας είπε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έκαναν πρόβες τρεις μέρες και την ημέρα των βραβείων έκαναν έξι ώρες για να ετοιμαστούν. Η όλη ιδέα ήταν του κ. Μουζουράκη. Δεν υπήρχε κανένας δισταγμός για το αποτέλεσμα και μάλιστα ο Πάνος έμεινε με ψεύτικα νύχια για μια μέρα!

“Είναι ακομπλεξάριστος και έχει πολύ τρέλα. Δεν θα γίνει σούργελο ποτέ, δεν είναι των δημοσίων σχέσεων αλλά είναι πάντα συζητήσιμος σε κάθε πρόταση” μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Όσο για τον κ. Παντελή Αμπαζή μας είπε πως το έζησε κι εκείνος πολύ. Μάλιστα, στις πρόβες που έκαναν χρειάστηκε να πάει σε μια επίσκεψη και πήγε έτσι όπως τον είδαμε στη σκηνή! Όσο για την μεταμόρφωση, μας είπε πως ήταν λίγο πιο εύκολη από του Π. Μουζουράκη, καθώς ο κ. Αμπαζής έχει ήδη μακριά μαλλιά.

Όλο το team που επιμελήθηκε την εμφάνιση, είχε εντολή να τους μεταμφιέσουν σε καμπαρέ… σύγχρονο!

Ήταν πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη που αποδείκνυε το βέβαιο ταλέντο του κύριου Μουζουράκη, του κύριου Αμπαζή αλλά και όλου του team που τους μεταμφίεσε !

Δείτε εδώ το video:

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...