Αποκλειστικό: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου φέρνει η υποψηφιότητα της Κ.Μπισμπίκη στον συνδυασμό Παπαθανάση.

-Τοπικά στελέχη ζητούν την παραίτηση της γραμματέως της τοπικής ΠΑΣΟΚ

-Αύριο Δευτέρα συνεδριάζει το συντονιστικό.

Σημαντικές φαίνεται να είναι οι παρενέργειες στο τοπικό ΠΑΣΟΚ,έπειτα από την πρόθεση  της γραμματέως της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου,Κατερίνας Μπισμπίκη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου Ναυπάκτου και υποψηφίου δημάρχου Ναυπακτίας Θανάση Παπαθανάση.

Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο δεν μπορεί από τα τοπικά στελέχη του κινήματος να περάσει έτσι και αύριο σε ειδική συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής θα ζητηθεί από την ίδια η παραίτησή της από τη θέση που κατέχει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΜΕΤΡΑ , ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΑΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ . ΟΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ,ΓΝΗΣΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ.

  2. Δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζουν μερικοί,όλοι οι συνδυασμοί αποτελούνται από πολυσπόρια,που θα πάει η κυρία Μπιζμπίκη τους πείραξε;

  3. Μη δείτε κανένα άξιο άτομο να προχωρά , αναζητείστε να του βρείτε κολλήματα και εμπόδια. Καλά κάνει και πάει στο Παπαθανάση τον αυριανό Δήμαρχο Ναυπακτίας.

  4. για ποιο πασοκ μιλατε βρε παιδια το πραγματικο πασοκ του αειμνηστου ανδρεα εχει φυγει, εδω μιλαμε για το μαιμου πασοκ του ¨βεζινελου’ με δεξιες καταβολες και την καψα του αρχηγου να παραμεινει στην εξουσια,δεν ειδατε χθες στη βουλη με τι σθενος υπερασπιζοταν τις θεσεις σαμαρα,δεν ειδατε τον κασση το θανο και τους αλλους γαλακτομαχους μας ζαλισαν 10 μερες με τις αντιρησεις τους και τελικα ναι σε ολα,για ποιο πασοκ μιλαμε, και οσο για την κατερινα ε να σοβαρευτουμε λιγο σιγα το στελεχος δεν ειχαν οι τοπικοι εδω ποιον να βγαλουν γραματεα και βαλανε την κατερινα ξεχασατε μια εποχη που την δουλευανε πως θα την κανουν βουλευτη και καμαρωνε με υφος 10 καρδιναλιων και ειχε ξεχεριαστει στη χερετουρα, ενταξει ειπαμε να μιλαμε για στελεχοι οχι για παρατρεχαμενους και σφογκοκολαριους του θαναση δημητρακοπουλου αυτη ειναι η κατερινα δεν την ξερουμε,μπραβο χαλαση παπαχαλαση ωραια μεταγραφη το μονο που σου μενει ειναι να παρεις και το μπατζιμανη στην ομαδα σου να δεσει το γλυκο!

  5. Ρε παιδιά,πλέον μένω Αθηνα και μπενω σε αυτή την σελίδα για να δω τι γίνεται στον τόπο μου..Πραγματικά με μερικά άρθρα που διαβάζω ντρέπομαι να λέγομαι Ναυπακτιος..την φάγατε την γυναίκα για ποιον λόγο; Γιατί υποστηρίζει “αντίπαλο”κομα; Απο ότι ξέρω στην ναυπακτο πολλοί υποψήφιοι, όπως ο κ.Λουκοπουλος, κατεβαίνουν μικτοι..Και στην τελική συγκυβέρνηση έχουμε ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! Ας κάνει ότι θέλει η γυναίκα και να ξέρει ότι τουλάχιστον εγώ σαν Κώστας θα την υποστηριξω..

  6. Επειδής ψηφίζω ΠΑΣΟΚ από το ’81 ανελλιπώς επιτρέψτε μου να γράψω κάποια πράγματα χωρίς κανένα συμφέρον προσωπικό, ούτε δύναμαι εγώ να κατακρίνω τον οιονδήποτε για το αναφαίρετο δικαίωμα του να αποσκιρτεί προς τη μία η΄την άλλη πολιτική κατεύθυνση,εγώ παιδιά μου στην ηλικία σας δούλευα τον αμίαντο στην ελενίτ και οι συνθήκες ήταν απάνθρωπες,ευτυχώς μεσολάβησε η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη και με έφερε στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και φάγαμε ψωμάκι τότε αλλά σήμερα δεν είναι έτσι τα πράγματα,σας εκλιπαρώ ως πρεσβύτερος να μη φανατίζεστε και να μην κατακεραυνώνετε ο ένας τον άλλον για τα πολιτικά αφού γνωρίζουμε άπαντες πως η όποια συθέμελη βελτίωση της κατάστασης στην πατρίδα είναι θέμα διεθνών συγκυριών και συμφερόντων. Καλά έκανε η Κατερίνα λοιπόν και από εκεί και πέρα το περίφημο ”πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις απαρνήση με” να το πείτε στους καρεκλοκένταυρους των υπουργείων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης που λυμαίνουν τον τόπο και τη δημοκρατία στη χώρα που γεννήθηκε απ τον Κλεισθένη,τον Λυκούργο και άλλους επιφανείς νομοθέτες της αρχαιότητας.Εγώ τη ζωή μου την έζησα για εσάς το λέω να είστε μονιασμένοι να σταθεί αυτός ο τόπος στα πόδια του.

  7. Bravo Katerina astous na lene.. Eimaste mazi sou. Anthrwpoi pou einai drastirioi tous thelei o topos mas.. I topiki autodoiikisi den gnwrizei apo dexia kai aristera opws polu swsta aneferes se allo arthro sou..Mas noiazei o topos mas kai oxi to komma stin prokeimeni periptwsi..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...