Αποκλειστικό: Ντόπα, χάπια του έρωτα και πολύτιμοι λίθοι: «Μίλησαν» οι ατζέντες

Αποκλειστικό: Ντόπα, χάπια του έρωτα και πολύτιμοι λίθοι: «Μίλησαν» οι ατζέντες

Όσα βρήκε η οικονομική αστυνομία σε Πεύκη και Κηφισιά 

Παρακλάδι  της «μαφίας» των αντικαρκινικών φαρμάκων εντόπισαν οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας που πραγματοποίησαν εφόδους , μετά από ανώνυμη καταγγελία , σε χώρους και διαμέρισμα της Πεύκης και της Κηφισιας  . 

Ο  64χρονος εμμανουηλ Βαρβερης  που σύμφωνα με τις αρχες Ήταν αρχηγικό μέλος   της οργάνωσης που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα στερώντας τα από ανθρώπους που έδιναν τη δικη τους μάχη για να κρατηθούν στη ζωή , μαζί με τον 36χρονο γιο του  που συνελήφθη , είχαν μετατρέψει αποθήκες και διαμερίσματα σε χώρους φύλαξης αναβολικών ουσιών , σκευασμάτων κατά της στυτικής δυσλειτουργίας αλλά και πολύτιμων λίθων .
2

«Ο τουμπανιαρης» 

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο συλληφθης μέρος των σκευασμάτων τα αποθηκεύε ο ίδιος στους συγκεκριμένους χώρους ενώ τα υπόλοιπα ανήκαν σε έναν φίλο του που ονομάζεται Μ.Ν.. στον συγκεκριμένο τα είχε παραδώσει κάποιος Γιώργος με το προσωνύμιο «τουμπανιαρης» . 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα τα οποία έχουν ήδη οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης . 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα φάρμακα που αποθηκευε ο γιος τα διέθεσε παράνομα προς πώληση ο 64χρονος πατέρας του γνωστός με το παρατσούκλι «μηχανόβιος». 

2

«Μίλησαν» οι ατζέντες

Σε δυο ατζέντες που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του γιου του 64χρονου στην Κηφισιά υπάρχει πλήθος ιδιοχειρων σημειώσεων στις οποίες αναφέρονται φάρμακα υψηλού κόστους , εταιρείες , χρηματικά ποσα καθώς και το όνομα ενός κατηγορουμένου για την υπόθεση με τα αντικαρκινικά .

 

Οι ατζέντες, σύμφωνα με πληροφορίες  αφορούν τα έτη 2012 , 2013 και 2015 . Επίσης αναγράφονται ονομασίες ποσότητων αναβολικών ουσιών , ονόματα καθώς και επανειλημμένα το όνομα «Μάνος».

11

Σύμφωνα με τον Ε.Ο.Φ στον οποίο  απευθύνθηκαν οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας τα συγκεκριμένα σκευάσματα δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά , γεγονός που τα καθιστά αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης .

Επίσης οι αποθήκες δεν είναι νόμιμες και οι συνθήκες αποθήκευσης δεν ήταν ελεγχόμενες . Άρα τα συγκεκριμένα σκευάσματα κρίνονται ακατάλληλα για τη δημόσια υγεία σύμφωνα με τις αρχές .

Κατασχέθηκαν επίσης ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό του 36χρονου καθώς και χρήματα ενώ οι πολύτιμοι λίθοι θα σταλούν σε ειδικούς για να εκτιμηθεί η αξία τους ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Κατια Νιακαρη 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/332240-Apokleistiko-Ntopa-chapia-toy-erota-kai-polytimoi-lithoi-Milesan-oi-atzentes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...