Αποκλειστικό: Ολιγόλεπτη συνάντηση Τσίπρα-Λουκόπουλου-Τι είπε και τι πρόσφερε στον Πρωθυπουργό ο δήμαρχος Ναυπακτίας ;

-Την βοήθεια του πρωθυπουργού στην έκθεση Νostos που θα διοργανώσει ο δήμος τον Οκτώβρη ζήτησε ο κ. Λουκόπουλος ενώ του πρόσφερε και μια συλλογή με γραμματόσημα με θέμα τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

-Aλ.Τσίπρας : Κάλλιο αργά παρά ποτέ !!!

Ολογόλεπτη κουβέντα είχαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος με τον Πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα που επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το εργοτάξιο της Ιόνιας στις σήραγγες της Κλόκοβας.

Ο κ. Λουκόπουλος χαρακτήρισε καταπληκτικό το έργο κατασκευής της Ιόνιας,έργο που αναμένεται να βγάλει την πόλη μας από την εσωστρέφειά της και να μην την μπερδεύουν -όπως είπε χαρακτηριστικά- με το Ναύπλιο.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στις ομορφιές της πόλης και τα οφέλη της περιοχής από την διασύνεσή της με τον άξονα της Ιόνιας οδού,ενώ ο κ. Λουκόπουλος ζήτησε την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια του πρωθυπουργού στην επικείμενη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού NOSTOS που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτώβρη στην πόλη μας για να λάβει τη σχετική διαβεβαίωαη.Μάλιστα,ο κ. Λουκόπουλος πρόσφερε στον κ.Τσίπρα μια συλλογή γραμματοσήμων που αναφέρονται στο ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου και έναν φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία της έκθεσης ΝΟSTOS που θα διοργανώσει ο δήμος Ναύπακτος

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...