Απορρίφθηκε η πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής

Απορρίφθηκε η πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής

Απορρίφθηκε από τη Βουλή η πρόταση που κατέθεσε η ΝΔ για τη σύσταση ειδικής Επιτροπής προκαταρκτικήςεξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών για το αδίκημα της απιστίας του Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη, με βάση τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή σχετικώς με την τιμολόγηση των φαρμάκων.

Υπέρ της πρότασης δήλωσαν ότι ψήφισαν η Ν.Δ. και η Χρυσή Αυγή, ενώ Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι έριξαν στις κάλπες άκυρο ψηφοδέλτιο. Το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων, δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Για τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, υπέρ της πρότασης ψήφισαν 86 βουλευτές, ενώ καταψήφισαν 151. «Παρών» ψήφισαν 1..

Για τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, υπέρ της πρότασης ψήφισαν 88, κατά της πρότασης ψήφισαν 145, ενώ ένας βουλευτής ψήφισε «παρών».

Για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, υπέρ της πρότασης ψήφισαν 86, κατά της πρότασης ψήφισαν 149, ενώ ένας βουλευτής ψήφισε «παρών».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/324503-Symbainei-tora-Aporriphtheke-e-protase-tes-ND-gia-systase-proanakritikes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...