Αποστόλης Τότσικας: «Σε λίγο θα θεωρηθεί επανάσταση και το να πληρωνόμαστε»

Αποστόλης Τότσικας: «Σε λίγο θα θεωρηθεί επανάσταση και το να πληρωνόμαστε»
Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει επαναστάτης;

O Αποστόλης Τότσικας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και αποκάλυψε πολλά για τον χαρακτήρα του ενώ ο ίδιος δηλώνει επαναστάτης! Πόσο δύσκολα όμως έχει περάσει στη ζωή του;

«Μόνο δύσκολα έχω περάσει. Ευτυχώς έχω καταφέρει να δουλεύω με χαρά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες

Του αρέσει να ρισκάρει; «Έμαθα να μην ενθουσιάζομαι εύκολα. Μπορεί να έρθει μια τέλεια ιδέα και να μην υλοποιηθεί ποτέ. Πάντα υπάρχει ρίσκο. Μου αρέσει αυτό. Αν θέλω να πηδήξω από τα δύο μέτρα, θα το κάνω».

Kάνει επαναστάσεις; «Πάντα έκανα επαναστάσεις. Απέναντι σε κάθε εξουσία, τους καθηγητές, τον στρατό. Ήμουν παντού επαναστάτης. Αυτό συμβαίνει και στη δουλειά μου. Αν ο σκηνοθέτης πάει να μου επιβάλει εξουσία και όχι ουσία, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει να τσακωνόμαστε για ένα έργο ή για μια σκηνή. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Σε λίγο θα θεωρηθεί επανάσταση και το να πληρωνόμαστε. Αν είναι να καταργήσουμε κι αυτό, να γίνουμε αγρότες και να ζούμε δια της ανταλλαγής: εγώ δίνω μαρούλια και εσύ ντομάτες. Εκεί είναι η μαγκιά».

Θα μπορούσες να ζήσει ως αγρότης; «Ως αγρότης δεν ξέρω, αλλά θα μου άρεσε πολύ να ζω στη φύση. Με ηρεμεί και με γειώνει, θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο στην εξοχή παρά στην πόλη. Το ησυχαστήριο μου στην πόλη είναι μόνο το σπίτι μου».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...