Αποσύρει την υποψηφιότητα του Β. Νικολέτα ο Απόλλων Θέρμου και στηρίζει Λαγούδη.

Ανακοίνωση με τη οποία δηλώνει ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λαγούδη και αποσύρει την υποψηφιότητα του Βασίλη Νικολέτα εξέδωσε ο Απόλλων Θέρμου 1957.
Στην ανακοίνωση τονίζει ότι τιμά τον πρόεδρο Τάκη Παπαχρήστο και την παράταξή του για την προσφορά τους τα τελευταία χρόνια αλλά, όπως τονίζει στην ανακοίνωση, είναι ανάγκη α υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο ΔΣ της Ενώσεως.


Η ανακοίνωση: 

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΘΕΡΜΟ -ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Τ.Κ.30008

Τηλ.Προέδρου:6974489190

 τηλ.γραμματέα:6977013550

                  Fax:2644022014

Θέρμο,5 -6-2018

 

   e-mail:[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ 1957 συνελθόν σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 5 Ιουνίου 2018 και αφού έλαβε υπ’όψιν όλα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις γύρω απ΄τις εκλογές της  Ε.Π.Σ. Ατωλ/νίας   αποφάσισε τα ακόλουθα:

1.Τιμά τον πρόεδρο Τάκη Παπαχρήστο και την παράταξή του για την προσφορά τους στην  ΕΠΣ Ατωλ/νίας  τα τελευταία χρόνια , αλλά πιστεύει ότι είναι ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο Δ.Σ. της  ένωσης  και γι’αυτό αποσύρει την πρόταση υποψηφιότητας με την παράταξη του προέδρου, του Βασίλη Νικολέτα και κατά συνέπεια την υποστήριξη της παράταξης.

2.Στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λαγούδη και της παράταξης του της Αιτωλοακαρνανικής  Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης  για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ  στις 11-6-2018,  έτσι ώστε να υπάρξει μια ώθηση για κάτι καλύτερο στο ποδόσφαιρο  και γενικότερα στον αθλητισμό της Αιτωλοακαρνανίας.

                                                  Για το Δ.Σ

            Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας

Παπαθανασόπουλος   Ιωάννης                 Κόκκοτος Δημήτριος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...