Αποχώρησαν οι δανειστές που εντοπίζουν σημαντική πρόοδο στη διαπραγμάτευση

Αποχώρησαν οι δανειστές που εντοπίζουν σημαντική πρόοδο στη διαπραγμάτευση

Κατηγορία

phpanos
Πέμπτη 28/04/2016 – 14:15

Κουαρτέτο

«Σημαντική πρόοδος» πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την συζήτηση για το χρέος, τονίζουν οι Θεσμοί, σε μία μικρή ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν το τέλος του εν Αθήναις κύκλου διαπραγμάτευσης και την αποχώρησή τους για τις χώρες τους. Μία αποχώρηση εντός προγράμματος, καθώς η Ελλάδα μπαίνει σε εορταστικούς ρυθμούς, στην οποία επισημαίνεται ότι η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί εξ αποστάσεως.  

Η ανακοίνωση των Θεσμών:

«Οι θεσμοί και οι ελληνικές αρχές έκαναν σημαντική πρόοδο σε ένα πακέτο πολιτικών που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για συζητήσεις αναφορικά με τη βιωσιμότητα χρέους και την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου ελληνικού προγράμματος. Όλοι οι θεσμοί θα συνεχίσουν να δουλεύουν από τις έδρες τους με τις αρχές και τα κράτη-μέλη για τα τελικά συστατικά ενός πλήρους πακέτου πολιτικής».

«The institutions and the Greek authorities have made important progress on a policy package that could pave the way for discussions on debt sustainability and the conclusion of the first review of the third Greek program. All institutions will continue to work from headquarters with the authorities and member states on the final elements of an overall policy package.»

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...