Απόστολος Τζιτζικώστας: Καταγράφεται ένας πλήρης δημοσιονομικός εκτροχιασμός

Απόστολος Τζιτζικώστας: Καταγράφεται ένας πλήρης δημοσιονομικός εκτροχιασμός

Για κάθε λάθος που κάνει η κυβέρνηση, θα επιβάλλεται και ένα νέο μέτρο, υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Λαμία.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμφανίστηκε βέβαιος για την επιβολή πρόσθετων μέτρων και εκτίμησε ότι η ανεργία θα αυξηθεί και η «μαύρη» τρύπα των εσόδων θα διογκωθεί περαιτέρω.

«Καταγράφεται ένας πλήρης δημοσιονομικός εκτροχιασμός, καθώς η ύφεση αποδεικνύεται βαθύτερη», ανέφερε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, την οποία χαρακτήρισε κόλαφος για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμα, ειδική αναφορά έκανε και στο προσφυγικό πρόβλημα, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι λόγω των ιδεοληψιών και της κουτοπόνηρης λογικής του, παίζει με τη φωτιά και τα εθνικά μας συμφέροντα.

«Η κυβέρνηση επιτρέπει να αναλάβει η Ελλάδα έναν ρόλο ευθύνης που δεν της αναλογεί και δεν μπορεί να διαχειριστεί, αντί να απαιτήσει ενεργητικές λύσεις από τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...