Από Ιούλιο θα μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Λάζαρος

Από Ιούλιο θα μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Λάζαρος

Δύο εβδομάδες αργότερα από την προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τους ερυθρόλευκους.

Παρότι οι Πειραιώτες έχουν ορίσει την πρώτη της νέας σεζόν για τις 15 Ιουνίου και στις 25 η ομάδα αναχωρεί για το Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο διεθνής εξτρέμ δεν θα έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί σε αυτή.

Ο λόγος είναι απλός. Συνήθως στις περιπτώσεις που τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών με τις πρώην ομάδες τους λήγουν αργότερα από την έναρξη της προετοιμασίας με την ομάδα που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους, οι παίκτες παίρνουν κάποια σχετική άδεια για να ενσωματωθούν σε αυτές.

Η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να κάνει αυτή την παραχώρηση στην περίπτωση του Λάζαρου. Το συμβόλαιό του εκπνέει στις 30 Ιουνίου και μέχρι τότε δεν μπορεί φυσικά να συμμετέχει τυπικά στις δραστηριότητες του Ολυμπιακού, αφού μετά από όλα τα επεισόδια στο πρόσφατο σίριαλ η ΑΕΚ επέλεξε να μην κάνει τη συγκεκριμένη διευκόλυνση ούτε τον παίκτη, ούτε στον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να βρεθεί στην Αυστρία από την 1η Ιουλίου όταν και τίθεται σε ισχύ το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Μέχρι τότε βεβαίως δεν πρόκειται να κάνει διακοπές, αλλά θα ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που θα έχει πάρει.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/333399-Apo-Ioylio-tha-mpei-stis-proponeseis-toy-Olympiakoy-o-Lazaros ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...