Από το «χάσαμε άδικα» του Λουτσέσκου στο «χάσαμε δίκαια» του Σαββίδη – Η δύσκολη επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ

Από το «χάσαμε άδικα» του Λουτσέσκου στο «χάσαμε δίκαια» του Σαββίδη – Η δύσκολη επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ

Τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο ρόδινα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να τα έβαλε με την τύχη του αλλά ο Γιώργος Σαββίδης δεν είχε την ίδια άποψη.

Ο γιος του Ιβάν και μέλος της διοίκησης πόσταρε μια φωτογραφία με μια αρκούδα που κλείνει το μάτι στον προσωπικό του λογαριασμό. Πάνω σε αυτή έγραψε πως χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, αναφερόμενος στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, τάθηκε… απέναντι από τον προπονητή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο μεν Γιώργος Σαββίδης έκανε λόγο για δίκαιη ήττα, ο δε Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αναφέρει μετά το τέλος του ματς πως ήταν άδικη ήττα.
«Χάσαμε από μια κόντρα αλλά δίκαια… Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος! Ο στόχος είναι ένας, αλλά δεν αλλάζει», έγραψε και συμπλήρωσε στα ρωσικά: «Θα τα καταφέρουμε».

Στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να ερμηνεύσουν τη διαφωνία μεταξύ Λουτσέσκου και Σαββίδη. Αυτό που δείχνει να σώνει την κατάσταση είναι το «Χάσαμε από μια κόντρα». Ο παράγοντας τύχη δηλαδή.

Αυτό που δείχνει επιβεβλημένο είναι η διαχείριση της ήττας, που στον ΠΑΟΚ, όταν αυτή προέρχεται από τον Ολυμπιακό, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το ζητούμενο λοιπόν για τον ΠΑΟΚ είναι να γυρίσει άμεσα σελίδα και να μην αφήσει να τον επηρεάσει η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν η ομάδα να μην χάσει την αυτοπεποίθηση της και την συγκέντρωση της μένοντας στα “πως και τα “γιατί” της ήττας, ούτε να απογοητευτεί. Το “χάθηκε μία μάχη όχι ο πόλεμος”, που έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης, ίσως αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία όλων στον ΠΑΟΚ που θα επιδιώξουν άμεσα ανύψωση του ηθικού. 

Αλλωστε την άλλη αγωνιστική, οι Θεσσαλονικείς μπορεί να έχουν πάρει ξανά πλεονέκτημα αφού υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναΐκό και η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο. 

 

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/306591-Apo-to-chasame-adika-toy-Loytseskoy-sto-chasame-dikaia-toy-Sabbide-E-dyskole-epomene-mera-toy-PAOK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...