Απ. Κατσιφάρας: Η προμήθεια του γραμμικού επιταχυντή δεν απεντάχθη από το ΕΣΠΑ, γιατί το έργο απλά ουδέποτε εντάχθηκε

«Το έργο της προμήθειας του γραμμικού επιταχυντή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου ουδέποτε εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, οπότε δεν τίθεται και κανένα απολύτως θέμα απένταξης». Αυτό επισημαίνει σε επιστολή του προς τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» Χαράλαμπο Μπονάνο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Στην επιστολή του η οποία κοινοποιείται και στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων- Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδας Παναγιώτη Κατσίβελα, ο Απ. Κατσιφάρας καλεί τον κ. Μπονάνο να δώσει, αν τα έχει, στη δημοσιότητα την πράξη ένταξης και τον αριθμό Πρωτοκόλλου αυτής.

Μάλιστα, για την πιστοποίηση των όσων υποστηρίζει ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, παραπέμπει στο σύστημα διαχείρισης του ΕΣΠΑ, όπου είναι καταχωρημένα όλα τα ενταγμένα έργα της χώρας αλλά και όσα έχουν πάρει κωδικό ένταξης όχι μόνο της Περιφέρειας, στην ιστοσελίδα: www.anaptyxi.gov.gr.

 

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

Θα ήθελα κατ’ αρχήν να σας ενημερώσω ότι ήδη έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά το αίτημα για την κατ’ εξαίρεση σύμφωνη γνώμη για την υπογραφή της σύμβασης του μαγνητικού τομογράφου για το Π.Γ.Ν.Π.

Αναμένεται άμεσα η έγκριση.

Ωστόσο, πληροφορήθηκα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην Αθήνα, ότι σε δημόσια παρέμβασή σας, αναφέρατε ότι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας απένταξε το έργο του γραμμικού επιταχυντή.

Θα ήθελα λοιπόν να σας διαβεβαιώσω προσωπικά αλλά να διαβεβαιώσω και τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας ότι το συγκεκριμένο έργο ουδέποτε εντάχθηκε στο Πρόγραμμα της Δυτικής Ελλάδας. Για την πιστοποίηση των λόγων μου παραπέμπω στο σύστημα διαχείρισης του ΕΣΠΑ, όπου είναι καταχωρημένα όλα τα ενταγμένα έργα της χώρας αλλά και όσα έχουν πάρει κωδικό ένταξης όχι μόνο της Περιφέρειας, στην ιστοσελίδα: www.anaptyxi.gov.gr.

Στην περίπτωση που επιμένετε να μιλάτε για απένταξη, παρακαλούμε όπως δώσετε στη δημοσιότητα την πράξη ένταξης και τον αριθμό Πρωτοκόλλου αυτής. Γιατί για να υπάρχει απένταξη, προηγείται πράξη ένταξης.

Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα εξακολουθήσει να μάχεται για κάθε έργο που ανήκει στα γεωγραφικά της όρια, γιατί θεωρεί ότι τα έργα αυτά ανήκουν στους πολίτες της και θα μάχεται για την απόδοσή τους σε αυτούς. Στα εγκαίνια ας πηγαίνουν άλλοι».

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...