Αρχές 2018 η επένδυση «Elounda Hills» ύψους 408 εκατ. ευρώ

Αρχές 2018 η επένδυση «Elounda Hills» ύψους 408 εκατ. ευρώ

Αρχές του επόμενου χρόνου θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου «Elounda Hills», μία επένδυση στον Τουρισμό της Κρήτης, ύψους 408 εκατ. ευρώ!  Για το μεγάλο επενδυτικό σχέδιο, που ήδη έχει πάρει το «πράσινο φως» από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, ενημερώθηκε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον νομό Λασιθίου.

Σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mirum Hellas κ. Vitaly Borisov, ο επιχειρηματίες ανέπτυξε στον κ. Παπαδημητρίου το επενδυτικό σχέδιο «Elounda Hills», που περιλαμβάνει την κατασκευή πολυτελών τουριστικών υποδομών στην περιοχή. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mirum Hellas διαβεβαίωσε τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης πως η κατασκευή θα ξεκινήσει στις αρχές του επομένου έτους.

1

Ο υπουργός, επισκέφτηκε και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Bioaroma στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου,  όπου ο ιδιοκτήτης της εταιρείας  Μανούσος Πεδιαδίτης τον ξενάγησε στους χώρους της μονάδας απόσταξης και του εργαστηρίου παραγωγής χειροποίητων φυτικών καλλυντικών. Επίσης, ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφτηκε το λαογραφικό μουσείο που στεγάζεται στους χώρους της επιχείρησης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/311254-Arches-2018-e-ependyse-Elounda-Hills-ypsoys-408-ekat-eyro ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...